Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první série,kterou sem viděl celou a docela dobré vzhledem k tomu,že to trpí všemi neduhy Kolečkovi tvorby.Na jedné straně totiž Lajna servíruje geniální momenty,aby je následně shodila něčím kde nezná míru (to navážení do Slováků a jejich hokeje bylo dost křečovité).Naštěstí to vždycky zachrání Deniska,která je moji asi nejoblíbenější postavou a Hana Vágnerová si tuhle hodnou blbku dává s takovou lehkostí...70% ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

První série za mě furt nejlepší, ale stále parádní díly ve 3. sérii, hlavně hlášky směrem ke Slovensku a Brně byly top a ani by mi nevadilo, kdyby to takto zůstalo zakončené. Samozřejmě bych na další sérii hned kouknul, ale přišlo mi tohle jako důstojné zakončení a nevím ani, kam dál by se to mohlo pohnout. Jinak Covid zde velmi pomohl, že stadiony zejí prázdnotou a dobré byly i záběry ze zápasů. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série mě to nenapadlo, snad že v Havířově bývalo v ochozech víc lidí, než ve trojce na zápasech “mistrovství světa”, ale Lajna je bizárek. Vidět to nějaký cizinec, kterej má na háku Lajngoše, Džegra i celej slavnej hokej jako takovej, tak by si patrně klepal na hlavu, jak amatérsky můžou ještě působit seriály z produkce celoplošné televizní stanice. Pravděpodobně by nikdy nezměnil názor, protože by to v něm neprobouzelo ta emoční pohnutí, která se při sledování Lajny dostavují u mě. Trojka fakt vypadala, jak kdyby ji točili kluci odvedle, ale… Takže díky všem! ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má zase, stejně jako předchozí dvě, spoustu skvělých hlášek, který Hrouzek sype z rukávu prakticky pořád. Dokud se příběh odehrával na tréninku, v šatně, ve vlaku, nebo na hotelu, neměl jsem problém. Ten nastal až při samotným mistrovství světa. Chápu, že herci nemůžou předvádět nějáký extra hokejový výkony, takže tempo jako z krajskýho přeboru jsem v pohodě zkousnul. Horší to bylo ale s tím, co se během těch zápasů dělo - požádání o ruku, Hrouzek se modlí, Guha, Dolinek, nebo Franta jdou poradit na střídačku při finále. A těch nesmyslů tam bylo víc.  Jasný, je to komedie, ale jako velkej hokejovej fanda tyhle věci nemůžu přehlídnout, takže za to hvězda dolů a 69%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku dost nechtěné pokračování seriálu, který se ve svých dvou prvních řadách houpal od skvělých dílů k excelentním přehlídkám trapnosti. Té se bohužel trochu držel i zpočátku této sezóny, pak se ale vzpamatoval a v posledních dílech nám nedoručil jen perfektní hokej, ale i hromadu až ikonicky vtipných situací, které si budeme mile rád připomínat. Takhle se v Česku dělá seriál. Komerční televize se mají co učit. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Ve finále s Ruskem nemají ruští hráči vesměs na helmách plexi, čímž ale porušují pravidlo číslo 31 odstavec IV. pravidel Mezinárodní hokejové federace, kterými se Mistrovství světa řídí. (mkali)

Reklama

Reklama