Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrouzek nebude trénovat reprezentaci a v týmu má slovenskou lajnu. Předseda svazu Dolinek navíc Slávii hází klacky pod nohy a nechce je pustit do extraligy... (Televize Seznam)

Recenze (13)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolegové mají pravdu. Dosavadní nosné téma je Hrouzkova averze vůči slovenskému hokeji. Humor je to často za hranou, ale hrají tu i známé slovenské tváře, což dává vědět, že se jich to nedotklo a asi vědí, kam tím tvůrci míří a co přijde. Já se zatím bavím, byť při některých fórech u lehkého smíchu kroutím hlavou nad jednoduchostí (trapností?) daného vtipu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák pán Vladimír Vújtek starší v hokejovom nebi musí plakať...a nezachránilo to ani to, že Robin môže Tatarovi v Montreale (netuším, kedy sa seriál natáčal ale Tomáš hrá v New Jersey Devils už pomerne dlho a to nie je v Kanade) ani nenávisť voči Brnu či Jihlave...ale už tak trochu tých Pepanov v podkolienkach a sandáloch a s ľadvinkou okolo pása chápem. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílu očekávám, že se ten hokejový antislovakismus jednoho dne překlopí o stoosmdesát stupňů, aby si to u nich pan Kolečko vyžehlil. Mám za to, že stvořil pseudoproblém, který v reálném hokejovém světě (snad ?) neexistuje..? Alespoň mně osobně tedy nedává moc smysl- s ohledem na to, že jsou Slováci poměrně nedávní mistři světa (2002) a stabilní součást áčkového šampionátu..? Takže zandat na to konto jeden fór- OK, ale postavit na tom celou jednu řadu..? To mi přijde jako hodně tenkej led… Ale uvidíme. Třeba se z toho vylžou se ctí, aniž by to muselo celý skončit nějakým laciným prozřením. Jinak co se týče druhýho dílu…vytratila se z toho ta počáteční lehkost. Z kdysi low cost hokus pokus projektu je dnes vlajková loď celé jedné televizní stanice a konkrétně já z toho cítím ten závazek bavit za každou cenu. Ale třeba je to jen o mně a jinak je to furt bezvadný. ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kam se poděla Lajna? Krom trapného urážení Slováků a řvaní tam toho tedy moc není. Kolečko si asi do budoucna lajnuje seriál Osada jako Ulici pro ČT1 a zprasilo ho sebeuspokojení? Kde je kvalita Okresního přeboru nebo alespoň podílu na covidovém "sKORO NA mizině"? ...Asi bude následovat slovenské Lajna  smíření, ale je to celé ubohé. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek dílu obsahující nejvíce potupnou odnož českého humoru mi signalizoval, že snad letošní Lajnu ani nebudu moct dál sledovat, po zbytek epizody se naštěstí dostavilo pár vtípků, díky kterým dám Hrouzkovi ještě šanci. Ale hrozně v téhle roli Jirka Langmajer přehrává, přestávám mu to chování a grimasy věřit. Jen ty hlášky jsou občas zapamatováníhodné. ()

Reklama

Reklama