Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrouzkovi se zatím na MS vůbec nedaří. Boj o všechno ho dokonce čeká už v základní skupině. Pokud neporazí Švýcary jede domů, tedy zpět na Slovensko… (Televize Seznam)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenské trápenie so Švajčiarským betónom, na to bol expert pán Vújtek. Gól proti Švajčiarom nápadne pripomána ten v Petrohrade vo štvrťfinále proti Kanade keď sme vyhrali 4-3, zápas so Švédmi pre zmenu výhru nad Čechmi 3-1 v Helsinkách a Hudáčka zo Šatanom...vyhrali sme iba v skupine s Poľskom a Maďarskom (snaha o rozbitie Vyšehrádskej štvorky???), áno Francúzi mali v ťa divízii dva roky po sebe dokonalú presilovku a prehrali sme s nimi 3-5 a 4 góly sme dostali v oslabení, ale Poľsko a Maďarsko súčasne na MS A-divízie a ešte v tej istej skupine ako Slováci? Ale bolo to viac ako dobré, lebo sme sa dostali na ľad...zlatým klincom epizódy je porovnávanie našich a českých komentátorov. Kým, napríklad aj pri prenosoch z NHL Tí českí každú chybu Slováka zopakujú aj 8 krát, my našim susedom držíme palce. Pokiaľ nehrajú proti nám... ()

tein 

všechny recenze uživatele

Zatim nejslabsi dil ze vsech tri serii, u ktereho jsem se ani jednou nepousmal. Neskutecna nuda a vsechny charaktery se chovaly uplne jinak nez treba v 2. serii - viz. tata Hrouzek, Deniska i samotnej trener Hrouzek. Vysvetleni zmeny jmen dvojcat oproti predchozi serii je taky uplne mimo. I ten Jarda tam byl jen do poctu, coz je skoda, protoze na jeho kratky vstup jsem se fakt tesil. Snad posledni dva dily tak hrozne nudne nebudou. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo jiný kafe! Jenom bych ty emoce raději prožíval s Českem, ale holt nemůžu mít všechno. Jarda potěšil moc, místo Míry Bosáka si to mohl střihnout Robert Záruba, ale pořád platí, že tenhle díl se vážně poved’. Lajna 3 by se díky němu mohla probojovat až do semifinále. Přitom po posledním dílu to nevypadalo ani na postup ze skupiny. P.S.: Fanoušků má tenhle seroš dost na to, aby se ta “kovidem vyprázdněná hala” zaplnila do posledního místa. Stačilo říct. Tak třeba příště… ()

Zajímavosti (2)

  • Při záběru na slovenský tým ve studiu je možné vidět hráče s číslem 42 se jménem Gabčík. Jedná se o odkaz na Josefa Gabčíka, který spolu s Janem Kubišem provedl atentát na Heydricha, a to 27. 5. 1942. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama