Reklama

Reklama

Epizody(8)

Zajímavosti (14)

  • Během natáčení si nechal Jiří Langmajer obarvit hlavu s tím, že barvu bude mít asi týden. Ta ale nakonec nešla smýt a vydržela mu půl roku. (Duoscop)

Lajna - Únos (2017) (epizoda) (S01E01)

  • „Telefony všichni sem, ať mě zas nějakej chytrák netočí, jak v Klášterci nad Ohří,“ říká Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) po příchodu do havířovské kabiny. Jedná se tak o narážku na incident mezi trenérem Michalem Jägerem a jeho svěřenci z juniorského týmu Klášterce nad Ohří, kteří jej natočili při vulgárním pozápasovém proslovu k týmu v lednu roku 2014 a video uveřejnili na internetu. Michal Jäger musel posléze klub opustit. (pavelvojta)

Lajna - Láska (2017) (epizoda) (S01E03)

  • Tanečnici, jež v klubu nabízí Patriku Hrouzkovi (Zdeněk Piškula) sex, ztvárnila známá česka pornohvězda Drahomíra Jůzová, alias Lady Dee. (Šéfik)

Lajna - Pravda (2017) (epizoda) (S01E04)

  • V epizodě Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) říká Luptákovi (Štěpán Kozub): „Tvý jediný štěstí je, že mi Cassidy zakázal otevřít jednočlennou farmu!“ Je to narážka na roli Jiřího Langmajera v seriálu Zdivočelá země (od r. 1997), kde přezdívka jeho postavy byla právě Cassidy. (Vlasak900)

Reklama

Reklama