Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, má před rozvodem s manželkou Helenou a hlavně se rozchází také se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodne se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... v Havířově! A nejede tam rozhodně sám. Chce v Havířově stvořit novou hokejovou legendu, Hrouzka juniora. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (43)

DaViD´82

všechny recenze uživatele

Hokejový Okresní přebor, který má oproti spřízněnému Vyšehradu nespornou výhodu v tom, že není koncipován pouze jako nahláškovaná skečová blbina, která se přejí rychleji než Lavi natáhne ty své "jé el desítky", ale jako absurdně seriózní počin se skutečným dějem či vývojem postav. Potenciál to má ohromný, obsazení přesné. Teď jen aby se Kolečko scenáristicky netočil na místě, jak se mu to často stává. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kde máš mozoly, buzno?" Trenér Hrouzek rozhodně má koule na to, aby mě zaujal, ale před úvodní buly je nechal odpočívat pod suspenzorem. Nicméně já mu věřím, že nám je všem ukáže a já tady nebudu muset "na zbabělce" po nocích umazávat hvězdičky. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda rozhodně výrazně nadprůměrná a možná by si zasloužila i 5*. Divák se pobaví, řadě vtípků se i nahlas zasměje, potěší jej herecké výkony a některé narážky na skutečné aféry v hokejovém světě potěší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je docela dobrý a jako vnadidlo zafungoval v mém případě určitě. Jiří Langmajer v roli hulvátského trenéra a pedantského fotra si vedl velmi dobře, vypustil několik solidních hlášek a jeho výkon totálního kokota byl uvěřitelný. Asi nejvíc se mi líbilo to jeho představení v šatně a hádky ze starou. Jenže i Vyšehrad byl ze začátku super a postupem času začala kvalita jednotlivých dílů upadat. Takže zatím lepší průměr. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři hvězdičky za kvalitu a jedna za Havířov. Vzhledem k tomu, že všechna ta místa poznávám bavím se o to víc. Jiří Langmajer dává svého omezeného mrzouta s naprostým přehledem, a přestože stojí trenér Hrouzek jako manžel a otec úplně za hovno, jako vymítač buzerantství je dokonalý. ()

malylada

všechny recenze uživatele

Podoba Vyšehradu se nabizí a Langmajes je stejne výborný jako Lavický. Nicméně delší stopáž nemá takovou údernost. Uvidíme, jakým směrem se vše vyvine......6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď po 28 rokoch odvtedy ako môjmu detskému ja učarovalo logo hokejového klubu ten konečne opäť postúpil do finále NHL človek dostane chuť na hokej aj cez leto...veľmi sľubný úvod, najmä preto že Havířov nemá farmu a krasoblusení z nej Slováka neudělá, buznu možná jo... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl vypadá zajímavě, je otázkou, zda se děj pořádně rozjede. Pointa dává naději, že ano. Trenér Hrouzek pochopitelně dominuje, ale ostatní postavy se zdají být také dobře vybrané, zahrané. Sice ne tak vtipné jako Lavi, ani dokonalé v dialozích jako Okresní přebor, ale pobavil jsem se. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Pár trefných, pár trapných hlášek. Vše zatím působí tak nějak prvoplánově - vulgárně. Určitě to nedosahuje scénáristických kvalit věcí jako je “Okresní přebor” ()

Reklama

Reklama