Reklama

Reklama

Lajna - Série 1 (2017) (série)


Denisa (S01E02)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Trenérovi Hrouzkovi do Havířova přijíždí posila - jeho přítelkyně Denisa. (Obbod TV)

Recenze (21)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex je tvoje nejsilnější stránka. Máš rozklek jako Hašek." Pobavilo mě přeměření hokejky, dvě hovada v jedné větě i agresivní Lupták. Navíc jsem se naučil snídat vyváženou stravu - rozmixovanou krávu se dvěma žloutky. A jelikož taky nejsem "do piči" připravený na život v Havířově, tak si to s Hrouzky docela užívám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrouzek se dočkal svojí klisničky a je z něj čím dál tím větší kokot. Druhý díl si udržet slušnou úroveň a divákovi je opět nabídnuto několik šťavnatých a trefných nadávek. Jen nevím, jestli Havířováci budou (byli) z Lajny nadšení. Hana Vagnerová je moje krevní skupina a mám jí docela rád, takže její přítomnost jsem rovněž uvítal. Zatím je tu slušný miniseriál, jen jestli si udrží stejnou kvalitu po celou dobu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl mě potěšil ještě lepšími záběry Havířova, obohacením děje o postavu Denisy (Hana Vagnerová hraje svoji roli výborně) i zajímavým vývojem v klubu. Pobavilo mě zákeřné měření hokejky (Hrouzek to okoukal od Kanaďanů), ujetý Lupták i spousta hlášek. "Nikdo není připravený na život v Havířově." (pecka!) "K hokeji emoce patří!" ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy chcete hrať extraligu? Veď nemáte ani na tú slovenskú...boli časy keď by sa náš majster neprebojoval v Česku ani do play off, nepopieram, avšak v súčasnosti by v potencionálnej spoločnej súťaži s povedzme 18 účastnikmi mal byť pomer 12-6... niežeby naša extraliga spravila až taký pokrok, chápeme sa. Jedna hviezda navyše je za 6 štartov Gajdoša v extralige za Dubnicu nad Váhom...nie je to Tedd Lasso ale je to dobré. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohováranie, kritizovanie mančaftu, vyberanie pokút a dohováranie synovi sú top scény. Ideálne raňajky pre hokejistu, povrchný psotoj ku priateľke, ktorú si ale hlavná postava kvôli sexu vyberie nad synom. Vtipné a zábavne nastrihané. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Českej národ definitivně zblbnul.Laťka současného humoru je proklatě nízko.Tak nízko, že tak slabý to nikdy v historii nebylo.Točit takový srágory by mělo bejt trestný. ()

Reklama

Reklama