Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrouzek jede do Prahy na talkshow. Jak se zvládne vypořádat s moderátorkou Solenou? (Obbod TV)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten moderuje…Tak tohle odbočení od Havířovského kluziště k interview mě bavilo. Celý ten rozhovor byla jedna jízda plná trefných narážek, urážek i hlášek, u kterých jsem se vážně pobavil. Místy to sice bylo trošku trapné, ale to jsem byl v danou chvíli schopný přehlédnout. Langmajer to zabil… ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo lajnovské Nagano a zlatý hattrick v jednom. Osolená talk-show v tom nejlepším hrouzkovském stylu. Langmajer ještě posouvá do vesmíru nastavenou laťku, nová postava (stěžejní pro druhou sérii) Vaška Neužila je jako jeho stín a Kateřina Janečková se se ctí drží na dostřel. Nebít zbytečného vyznání zvrácené lásky Denisce, tak to byla pětihvězdičková přesilovka pět na tři. Ale i tak šlo o znázornění elektronickou tužkou toho, co dělá Lajnu Lajnou. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televizní rozhovor stál opravdu za to, Jiří Langmajer i Václav Neužil si museli tuhle scénku fakt vychutnat, alespoň to tak vypadalo. A boj Hrouzka o post trenéra národního mužstva na zimních olympijských hrách byl naprosto dokonalý, tomu říkám obětavost. "Proč jí koukáš na kozy?", Denisa, Havířov. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Klid. V Americe jsem dělal po zápase rozhovory v angličtině v šatně jen s ručníkem okolo ptáka." Trenér Hrouzek se konečně odvázal a způsob, kterým si v rozhovoru namazal na chleba moderátorku byl naprosto famózní. Ovšem nástup hvězdy NHL Robina Guhy to posunul ještě o level výš, protože není nic nad hokejovou angličtinu. To se musí vidět. A že striptérka a moderátorka jsou podobná povolání? No tak určitě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Když Hrouzek (Jiří Langmajer) jede do Prahy a telefonuje s manažerem Kyselým (Marek Taclík), tak má manažer na obrazovce iPhonu „obsazeno“, nikoliv probíhající hovor. (PAULOO)

Reklama

Reklama