Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrouzek jede do Prahy na talkshow. Jak se zvládne vypořádat s moderátorkou Solenou? (Obbod TV)

Recenze (30)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Klid. V Americe jsem dělal po zápase rozhovory v angličtině v šatně jen s ručníkem okolo ptáka." Trenér Hrouzek se konečně odvázal a způsob, kterým si v rozhovoru namazal na chleba moderátorku byl naprosto famózní. Ovšem nástup hvězdy NHL Robina Guhy to posunul ještě o level výš, protože není nic nad hokejovou angličtinu. To se musí vidět. A že striptérka a moderátorka jsou podobná povolání? No tak určitě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten moderuje…Tak tohle odbočení od Havířovského kluziště k interview mě bavilo. Celý ten rozhovor byla jedna jízda plná trefných narážek, urážek i hlášek, u kterých jsem se vážně pobavil. Místy to sice bylo trošku trapné, ale to jsem byl v danou chvíli schopný přehlédnout. Langmajer to zabil… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televizní rozhovor stál opravdu za to, Jiří Langmajer i Václav Neužil si museli tuhle scénku fakt vychutnat, alespoň to tak vypadalo. A boj Hrouzka o post trenéra národního mužstva na zimních olympijských hrách byl naprosto dokonalý, tomu říkám obětavost. "Proč jí koukáš na kozy?", Denisa, Havířov. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč? No proč...jsem na tu správnou srandu musel čekat až do pátého dílu?! Takto vedené to mělo být o začátku! O celé milé zábavnější než předchozí díly dohromady. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo lajnovské Nagano a zlatý hattrick v jednom. Osolená talk-show v tom nejlepším hrouzkovském stylu. Langmajer ještě posouvá do vesmíru nastavenou laťku, nová postava (stěžejní pro druhou sérii) Vaška Neužila je jako jeho stín a Kateřina Janečková se se ctí drží na dostřel. Nebít zbytečného vyznání zvrácené lásky Denisce, tak to byla pětihvězdičková přesilovka pět na tři. Ale i tak šlo o znázornění elektronickou tužkou toho, co dělá Lajnu Lajnou. ()

Reklama

Reklama