Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hokeji se v Havířově sice daří, ale Luboš s Denisou prodělávají krizi. Na pomoc si zavolají i vztahového poradce. (Obbod TV)

Recenze (16)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I kdybych si o někom z manšaftu myslel, že je čůráků král, tak ho budu milovat. I kdyby mi někdo z manšaftu píchal tátu, tak pak vezmu oba na žolíky a zasměju se tomu." Motivační proslovy Tichonova na speedu byly dokonale zábavné. A trenérovy postřehy mě taky donutily ke smíchu. Prostě po výhře vyšší než 5:0 není třeba sexu, vztah je důležitá část hokeje a gólman, který právě vychytal nulu prostě příště dostane o gól míň. Jde to, když zapracuje na nadpřirozenu. Tohle je prostě nářez, který musí každého milovníka hokeje potěšit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se pomalu rozjíždět správným směrem. V klubu se to přiostřuje a začínají vycházet napovrch různé rozepře – které skončí solidní kalbou. No a konečně dostál tento miniseriál i svému názvu. Lajnička v klubíku byla, no a nakonec se to pro mladého a vlastně i starého zvrtlo. Pro Vagnerovou mám slabost, pokud zrovna nešaškuje v reklamě na Trivago. Konečně by mohla hodit i nějaký ten striptýzek. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, takhle to holt s ligovým hokejem a fotbalem v Havířově chodí, když už se postoupí, tak se to někomu přepustí, to je místní realita. Jinak moc pěkně obšlehnutý Pepík Hnátek, ten pojeb za vítězství 7:0 byl jako od něj. "Kdyby Bůh věděl, že někdo bude prznit hokej takovýmhle výkonem, nikdy by nedopustil, aby voda mohla zamrznout!" // "Ale vždyť jsem vychytal nulu, to nejde, pustit míň gólů!" "Já tady mluvím o postupu, vole! Tak mě neser s nějakou matematikou!" ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My na tú extraligu nemáme peniaze, budeme to musieť predať...a stretnúť v striptízovom bare slovenských hokejových reprezentantov ****** ********* a ****** ****** vo svojom meste počas leta...koniec koncov, všetci sme len ľudia. Ale tých predaných postupov, licencií a zápasov bolo asi trochu viac ako takýchto stretnutí... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře si to starej Hrouzek dává. A vlastně mladej taky. První díly měly pro mě pomalejší rozjezd, nebo možná jsem ještě nepřivykl humoru, takže je možný, že je na podruhé přehodnotím. To ale hudba budoucnosti, zatím se těším na další díly. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná scéna na začiatku, boj o postup, vzťahová poradňa, upevňovanie chémie v tíme a dramatický zvrat po kalbe na záver. Fungovanie v komediálnej aj dramatickej rovine vytvára zaujímavý mix. ()

Reklama

Reklama