Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hokeji se v Havířově sice daří, ale Luboš s Denisou prodělávají krizi. Na pomoc si zavolají i vztahového poradce. (Obbod TV)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo, takhle to holt s ligovým hokejem a fotbalem v Havířově chodí, když už se postoupí, tak se to někomu přepustí, to je místní realita. Jinak moc pěkně obšlehnutý Pepík Hnátek, ten pojeb za vítězství 7:0 byl jako od něj. "Kdyby Bůh věděl, že někdo bude prznit hokej takovýmhle výkonem, nikdy by nedopustil, aby voda mohla zamrznout!" // "Ale vždyť jsem vychytal nulu, to nejde, pustit míň gólů!" "Já tady mluvím o postupu, vole! Tak mě neser s nějakou matematikou!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se pomalu rozjíždět správným směrem. V klubu se to přiostřuje a začínají vycházet napovrch různé rozepře – které skončí solidní kalbou. No a konečně dostál tento miniseriál i svému názvu. Lajnička v klubíku byla, no a nakonec se to pro mladého a vlastně i starého zvrtlo. Pro Vagnerovou mám slabost, pokud zrovna nešaškuje v reklamě na Trivago. Konečně by mohla hodit i nějaký ten striptýzek. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My na tú extraligu nemáme peniaze, budeme to musieť predať...a stretnúť v striptízovom bare slovenských hokejových reprezentantov ****** ********* a ****** ****** vo svojom meste počas leta...koniec koncov, všetci sme len ľudia. Ale tých predaných postupov, licencií a zápasov bolo asi trochu viac ako takýchto stretnutí... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I kdybych si o někom z manšaftu myslel, že je čůráků král, tak ho budu milovat. I kdyby mi někdo z manšaftu píchal tátu, tak pak vezmu oba na žolíky a zasměju se tomu." Motivační proslovy Tichonova na speedu byly dokonale zábavné. A trenérovy postřehy mě taky donutily ke smíchu. Prostě po výhře vyšší než 5:0 není třeba sexu, vztah je důležitá část hokeje a gólman, který právě vychytal nulu prostě příště dostane o gól míň. Jde to, když zapracuje na nadpřirozenu. Tohle je prostě nářez, který musí každého milovníka hokeje potěšit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama