Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Havířova míří skaut z NHL. O koho má asi zájem? (Obbod TV)

Recenze (18)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevidím puk v pásmu, nejedu tam, vole. U holky taky počkám, než je vlhká, ne? Teprve pak ho do ní strčím." Tak to by mohlo pochopit i levé křídlo třetí lajny. Já jsem zase pochopil, že kostel má stejnou vlhkost jako zimní stadion, ale trenérův přechod na víru mi vtipný nepřipadal.. Zato Deniska u zpovědi měla své chvilky, přirovnání Jardy Špačka k Samsonovi bylo trefné a pobavilo mě i jméno Грoyзeк na dresu Адмиралy Владивосток. Jenže celkově mě konec první série zklamal, protože se ani nepřiblížil zábavnosti předchozích tří dílů. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Proč to nejde komentovat jako celek, ptá se mé já? Zvídavé? Nějaká chybka, ne? Tak si to zhovnotím u posledního dílu, ono to je stejně šumák, čte mě jen máma, aby mi mohla hubovat za eané výrazivo. Formát podobný jako u Vyšehradu, ovšem s natažením stopáže přichází i snaha o ,,hlubší" vykreslení figur či propracovanější ,,zápletku". Ano, uvozovky jsou zde zcela záměrně. Přesto došlo k nečekanému - Lajna je lepší, než Štáfkovo dribling. Možná i proto, že hokejisté mají ve společnosti jaksi vyšší úctu (ne snad, že by se od kopaček nějak intelektuálně lišili, ale většinově se alespoň permanentně nepovalují po ploše, filmování se jakž takž drží v mantinelech.... a gelovat si plešku pod helmu je ztráta času, ten tedy zbývá i na nějaké výkony). Pokud se vnímá použití Láďi Růžičky jako kruté, zkusím hodit můj úhel pohledu - jen legendy lze skutečně kvalitně parodovat, srajdy nikdo nezná. No a klasický dovětek, některé fórky lepší, jiné horší, kdyby se tomu dalo více času a péče, mohlo by jít o vyslovený hit, obsazení sedlo moc pěkně. Chtěl bych vidět Langoše s Růžou, jak si o tom v podroušeném stavu pohovoří. Silnější tři, ale nadzvednu, abych nějak odlišil od čutseroše. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výstup Dominika Haška potěšil, ale je pravdou, že se neměl pokoušet o herectví a spíše zůstat svůj. Působil by věrohodněji. Jinak samozřejmě parádní završení první série skvělého komediálního seriálu. Už teď se těším na nové díly! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole to to nešlo bez těch pobožných keců? Trošku mě to nasralo a to bez pardonu. Zakončení první série nebylo vůbec špatné, ale přece jenom jsem tu narazil na několik lepších dílů. Vyměklý Langmajer mi taky nešel zrovna moc „přes fousy“, ale nechybělo ani několik vulgarit. Haškovo zjevení mi zas tolik nevadilo, ale pořád jsem tak nějak čekal, že Taclík nebude zas až takový přizdisráč a trošku to rozjede. No jsem zvědavý na druhou sérii, tak hlavně ať to tvůrci neposerou!!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečnou epizodu povedeného seriálu bych si uměl představit i lepší, nad čtvrtou hvězdičkou jsem hodně váhal, ale nakonec jsem ji tam i přes Dominka Haška dokázal procedit. Celé to skončilo tak nějak utopicky, v Havířově se všichni ti Kyselí a Masní drží, dokud se jim daří dojit město na dotacích. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší zakončení celé série, kdy nám Langoš už trochu vyměkl, ale já mu to odpouštím, protože svým výkonem v celé Lajně se vrací do množiny mých oblíbených českých aktérů, ze které jsem ho už dávno vyřadil... Kapitán Demo a jeho úvodní znělka pak pět hvězd!!!! ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Petr Kolečko to má snadný, jen přepsal vtipy na hokej a zaměnil Baroše za Jágra a bylo. Ale je to prostě zábavný, i když jak je u Kolečka běžný, kvalita kolísá: dobrej vtip střídá tragickej. ()

Reklama

Reklama