Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když skutečnost předčí i ten nejdivočejší sen, to se pak dějí věci. Hrouzek je na kolenou, ale konečně s jasnou vizí! (Televize Seznam)

Recenze (20)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lajnu Seznam vypouští v úterý a já jsem si z úterků za poslední měsíc udělal nejoblíbenější den v týdnu. Navzdory tomu, že už to zdaleka není taková šleha jako první řada. Vtipný je to ale pořád a hlavně z toho cítím upřímnou snahu pobavit, což jsou body plus, bez ohledu na to, jak moc se to daří. Hrouzek zůstane už navždycky můj kámoš, i když už není takovej sekáč, jako když trénoval v Havířově. Tehdy byl z mých kámošů největší kabrňák, ve Slavii bohužel vyměkl, o tom žádná. Celkovej dojem ze druhé Lajny vylepšují Luptákovy vlogísky. Kdo jste je ještě neviděli, tak si je dejte, zejména dvojka je řádně vypečená. Holt Havířov... ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rangers nemají černé helmy. Mají bílé k bílým dresům a modré k modrým dresů. Zbytečná nepozornost.. Jinak poměrně slabý díl, neboť nejlepší scénky jsou v šatně, zvláště, když se zapojí Hrouzek starší, který drží celou sérii a za mě je nejlepší postavou. Domnívám se, že je naškodu, když se scénky ze šatny postupně vytrácejí.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piškula se stavil alespoň na skok, ale ani on nezabránil tomu, že po dvou docela vydařených dílech, se kvalita této série vrátila opět do podprůměru. Stanley cup nebavil ani svou zápletkou, ani snovými pasážemi ani humorem – kterého tu bylo jako šafránu. Snad jen Lubošovi přeju ty dvě holky a pevně věřím, že dojde zase ke zlepšení. Tohle byl totální nepovedený úlet a hnůj… ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama