Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezáleží na tom, kdo komu nachcal do bruslí. Podstatná je jenom jedna věc – kdo má a kdo nemá slávistické srdce v hrudi. (Televize Seznam)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaromíra s Dominikou udělali Hrouzkům čáru přes rozpočet, nicméně tenhle díl je rozhodně o dost lepší, než ten minulý. Nachcat do bruslí se panáčkům zachtělo – no ani se nedivím, že se Robin nasral. Pomalu ale jistě míříme do finále druhé série a stále víc mi chybí ta parta z Havířova a Norbert. Langoš s Deniskou to sami opravdu nezachrání a starý Hrouzek má kurevské výkyvy… ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabém Stanley Cupu výborná epizoda. Neužil se svou parodií na angličtinu upozaďuje i samotného Langmajera. No ale korunku tomu nasadil ředitel Pavel. "Podivej se třeba na vozíčkáře, jak mastí basket. Podívej se na slepý lyžaře, na sledge hokejisty. Ty si taky nestěžujou, že nemaj nohy. Ty seš něco jako beznohej Wayne Gretzky." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starý Hrouzek strašně táhne tuhle řadu dolů. Vždyť by to nebylo na celkovém průběhu příběhu ani trochu poznat, kdyby jeho postava nikdy nevznikla. Langmajer se musí tentokrát trochu nadřít, aby celou komickou stránku utáhnul sám tak, abychom se zasmáli i my, co už požadujeme trochu hlubší vtípky, než jen infantilní narážky. ()

Reklama

Reklama