Reklama

Reklama

Lepší zítřek - krvavé bratrství

  • Čína A Better Tomorrow 2018 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kchaj (Kai Wang) a Mark (Darren Wang) jsou nejlepší kamarádi, kteří se živí pašováním zboží po moři z Japonska do Číny. Kchajův mladší bratr Čchao (Tianyu Ma) se stane policistou, o bratrovi si myslí, že je námořník, a má ho za svůj vzor. Když však při jednom policejním zátahu pronásleduje podezřelého, postřelí ho a když ho dopadne, zjišťuje konečně o svém bratrovi pravdu. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prakticky rovnaka zbytocnost ako korejsky remake s podobnymi chybami. Postavy bratov su uplne nevyrazne a ten mladsi mi dokonca splyval s ostatnymi sikmoockami co sa mi bezne nestava. Ty padom snaha o emocie na mna vôbec nefungovala, co je zasadny problem. Pritom v originali, ktory zboznujem staci jedna scena a mam slzy na krajicku. Postava noveho Marka je pre zmenu neskutocne otravna. Taky mlady namachrovany frajer ktoremu som prial od zaciatku smrt. Rozhodne nehrozi, ze by sa mal chut niekto obliekat ako on. Prekvapilo ma niekolkosekundove zbytocne cameo Erica Tsanga a pobavilo "cameo" Chow Yun-fata. Dej je do velkej miery podobny ako v pôvodnej verzii. Najhorsie dopadli ikonicke sceny, ktore v celom filme vycnievali natolko, ze mi sem vôbec nepasovali. Pôsobili ako povinne sceny, ktore si musia tvorcovia nejak odbit, ale prilis sa im to nedarilo. Ocenujem snahu o ich urcitu inovaciu, ale Sheng Ding je priemerny reziser, ktory sa Johnovi Woo v dobach jeho najlepsej formy ani zdaleka nepriblizuje. Tieto sceny dopadli strasne rozpacito. Bez emocii, bez atmosfery alebo nejakeho vyrazneho stylu. Proste taka moderna sterilita. Doslova ma bolelo jak som si ich v duchu porovnaval s originalom a spominal o kolko lepsie to dopadlo pred mnohymi rokmi. Jediny aspekt, ktory sa celkom vydaril je hudba. Aby nie, ked neustale variuje pôvodny hudobny motiv. Takze vysledkom je dalsi zbytocny remake, ktory sa kvalitam originalu ani zdaleka nepriblizuje. 4/10. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Původní film má své kvality, ale nikdy mě nezaujal tak jako třeba trilogie Volavky a tohle dopadlo asi tak stejně. Přišlo mi, jako by to spíchli horkou jehlou, pěkný scény střídají scény, které jsou tak trochu o ničem a zbytečně to natahují. Konce jsem se už fakt nemohla dočkat. V původním snímku byl skvělý Leslie Cheung a Lung Ti, tady mi postavy obou bratrů přišly nezajímavé, bez výrazu. Kdo z celého obsazení vybočoval, byl Darren Wang v roli Marka, který mě bavil svým zpěvem a jeho postava měla celkově šmrnc, a pak šíleně ujetý záporák Cang. A velkým plusem pro mě byla skvělá hudba. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Uffff ... tohle fakt bolelo. Před tímto (velmi špatným) remakem jsem si sjel i předchozí tři díly. A jak jsou ty od Johna Woo prostě parádní HK akčňáky, tak tohle je ta nejsterilnější čínská sračka. Vizuál působí strašně lacině, herci jsou taky hodně špatní, akce je v téhle dvouhodinové nudě brána jako něco hodně sprostého (je jí opravdu pomálu, skoro vůbec), a když už tu je, tak je ještě horší než v Bad Boys for Life... co říct? John Woo je jenom jeden, a na jeho imitaci si už vylámal zuby Tsui Hark (Better Tomorrow 3) a Sheng Ding neobstál o moc lépe. Nechte tuhle sérku fakt být, bo tohle zacházení si fakt nezaslouží.. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama