Reklama

Reklama

Team Thor

  • USA While You Were Fighting: A Thor Mockumentary
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní / Fantasy
USA, 2016, 4 min

Obsahy(1)

Parodické video od tvůrců filmu Thor: Ragnarok odkrývá, že hrdina Thor (Chris Hemsworth) během událostí filmu Captain America: Občanská válka trávil čas zcela civilně, a to na dovolené v Austrálii. Tvůrci video vytvořili k propagaci svého vznikajícího celovečerního filmu, poprvé bylo uvedeno 23. července 2016 na Comic-Conu v San Diegu a následně celosvětově online. (J.Connor)

(více)

Recenze (33)

tron 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem... Taká srandička na tému Prečo sa Hulk a Thor nezúčastnili Občianskej vojny. Občas je to skvelé, pôvabné a bohovské a hneď na to detské, detinskú, hlúpe a jemne trápnučké. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Krátké a velice vtipné, ale pouštěl jsem si dokonce 14 minutovou verzi. Myslím, že má čsfd špatné informace. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano. Není to vrchol marvelovských kraťasů, ale rozhodně stojí za to. Rozhodně bych nevytýkal Thorovi, že je místy "trapňoučký". V konfrontaci s našim klasickým světem byl vždy trochu pozadu, čímž vytvářel několikeré vtipné situace. Sice to nic moc neřeší, ale na druhou stranu dobře pobaví. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

No... Doufám, že Thor: Ragnarok se takovýchto pokusů o takovýto humor vyvaruje. Že je to vtipné v upířině Co děláme v temnotách, neznamená, že to bude vtipné vždy. V porovnání s Thorem, jakého představil Kenneth Branagh v prvním filmu, působí tenhle Asgarďan prostě jako idiot. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Za mne vtipný, odlehčený "dokument" o tom, proč se Thor nezúčastnil Občanské války. Která byla mimochodem tak tupá, že má za to u mne plus. Je to takové pitomé, to však nic nemění na tom, že tady Waititi narval do čtyř minut více humoru než nějací jeho marvelovští kolegové do celého úmorného filmu... 80% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtyř minutový důkaz poklesu kvality všeho od Marvelu po uvedení prvních a podotýkám úžasných Avengers. Je vidět, že si z Vás jen dělaj prdel a já se stále musím nahlas tlemit všem těm mentálům, co u traileru na Infinity War při doskoku Spidermana křičí ''wooooooow, wooooow, how, how, wooow''. Pochopím takový pokřik od vězně, co dvacet let seděl a přišel do strip baru, pochopím to na koncertě milované kapely, nebo po vítězství nějakého týmu či jednotlivce na mistrovství světa, Evropy nebo Olympiádě, ale řvát jako kokot u traileru na digitální bordel s buznama v pláštěnkách, tomu řikám dokonalý vrchol mentální retardace a tenhle kraťas je přesně pro takovýhle kretény.0%. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele

Moc krátké na seriózní hodnocení. Jinak je to prostě taková kratičká blbinka která hraje na Waititiho humor mnohem více než zkrotlý Ragnarok.. Opakovaný vtip už sice není tak vtipný a kde to fungovalo u upírů tam to u Thora může působit jako sebevykrádačská manýra... ale co už..?.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tim Tchor ...... to uz o chvilu bude mat aj tim kapitan Banglades /ci jaxa ten film vlastne volal/ s hajzlovym poklopom v ruke, a nepochybne aj Spajdrdement ... no co uz, jak to tak vidim, svet sa smerom k prdeli otaca ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický "mockument" o tom, jak se Thor v Austrálii nudí, najde si přítele (?!) a čeká na telefonát od Tonyho či Capa, až ho jeden z nich přizve do týmu. Zábavná blbinka pro odreagování při natáčení Ragnaroku, rozhodně NEspadající do kánonu. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Kdyby na Thor: Ragnarok nevyšly žádné trailery a tvůrci lákali na film pouze tímto kraťasem, bohatě by mi to stačilo, neboť je tu vše, co potřebuji vědět a to, že Taika Waititi dokáže svůj stylový a ujetý humor aplikovat na různorodé postavy a světy a vytřískat z nich ohromně vtipné situace. Kéž by takovýchto kraťasů bylo více! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Dear Steve Rogers, do you remember when I goated you into killing those prisoners and you made me swear to never tell the other Avengers? If there's any other secrets you need kept just let me know, because I'm not up to much. At the moment." ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Minidokumentík o Thorovi, jak přežívá na Zemi v Austrálii s nějakým bezvýznamným Darrylem? Ne, díky. Tahle zkouška se Taikovi nepovedla. Za zasmání stojí komunikace s Tonym Starkem, ať už přes mail nebo s Hulkem přes mobil, ale jinak tohle krátké video vystihuje jedno slovo: zbytečnost. ()

Reklama

Reklama