Reklama

Reklama

Team Thor: Part 2

všechny plakáty

Obsahy(1)

Druhý díl parodického videa od tvůrců filmu Thor: Ragnarok odkrývá další střípky z Thorova (Chris Hemsworth) odpočinkového pobytu v Austrálii. Video bylo v rámci propagace vznikajícího celovečerního filmu poprvé prezentováno jako bonus na Blu-Ray verzi snímku Doctor Strange a následně zveřejněno online. (J.Connor)

Recenze (18)

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Podobně založený humor jako v novém Thorovi, ale s rozdílem, že tady se lidem vtipy nelíbí a v Ragnaroku ano. Styl hodnocení tady asi nikdy nepochopím...... :( ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak ostatní, ale já viděl čtyř-a-něco-minutovou a ne jedno-minutovou verzi. Ale asi je to jedno. Jede to ve stejném duchu, jak první díl, akorát tady už to není tak vtipné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Opakovaný, rozvíjený a natahovaný vtípek přestává být tolik vtipný, ať už mají vypravěči svou "mockumentární" formu sebevíc v malíku. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Minuta je velmi krátká stopáž a zůstává otázkou, zda se dá něco takového objektivně hodnotit a zda by se to vůbec hodnotit mělo. Ale když už tu profil tohoto kousku je, tak musím říci, že jde sice o mega krátkou scénku, která ale ze svého omezeného času těží maximum a jde o další povedený skeč s Thorem a jeho spolubydlícím. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jako vážně? Minutové video o Asgardských love? To už sem rovnou dejte k hodnocení všechny Marvelovské potitulkové scény, tohle je úplně zbytečné. Mám pocit, že tohle je jen další propagace Hemsworthova těla. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Knowledge is power? No, it's not, knowledge isn't power, that's power, jestlipak se Thor (nejen slovy) inspiruje u Cersei... :D ()

Reklama

Reklama