Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj značkového oblečení v těch nejvybranějších obchodech trpí neovladatelnou kleptomanií a jednoho dne na to dojede. Je odsouzen k odvykacímu programu, se kterým mu pomáhá bohatá dědička s příšerně špatným vkusem na módu... (TV Prima)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nevulgárna, ale mimoriadne nekvalitná komédia, v ktorej skoro nič smiešne nie je, celý námet stojí na nezaujímavej téme a párik nemá ani štipku chémie medzi sebou. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na výkonu LaVorgny bylo evidentní že má na víc než na učinkování v téhle crazy "komedii".Scénář z červené knihovny zasazený do prostředí drahých butiků,béčkové i všechno ostatní.Nesnesitelná Hearst.Všechno špatně .Teda až na sympaťáka Adama... ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

To si nezaslouží až tak příkré hodnocení, protože ukázka toho, jak někdo něčemu špičkově rozumí je zajímavá, a jak celá "značková móda" je jen velké divadlo je také bod pro film. Navíc to zneužívání doktorandů (o tom by mohli čeští koncipienti natočit 100 filmů) také není mimo mísu a romantický příběh je kulisou, ve které je hlavní hrdinka osobou, která hledá sama sebe. Adam LaVorgna to asi dotáhne dál, ale okoukaná gesta de Nira a pohledy Marka Wahlberga bude nutné nahradit vlastní hereckou produkcí. ()

Reklama

Reklama