Reklama

Reklama

The Age of Spin: Dave Chappelle Live at the Hollywood Palladium

(pořad)
USA, 2017, 67 min

Recenze (4)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Návrat Dave Chappella na komediální prkna se náramně vydařil a dlouhá pauza před kamerami na něm není vůbec znát. Jeho Age of Spin je tématicky bohaté vystoupení, které nabízí zajímavé a velmi vtipné pohledy na věc. Komikův přístup a pohodový přednes často působí silně improvizovaně, ale v průběhu vystoupení a především na konci Chappelle opětovně utvrzuje v tom, že je to celé pečlivě napsané a naplánované. Tento zodpovědný přístup se mu velice vyplatil a i přes pár hlušších míst jsme se dočkali špičkového stand upu vracejícího slavného komika mezi současnou špičku žánru. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už keď to nie je len o hulení ale aj o nejakých tých životných múdrostiach, tak to baví. Nie je to síce taký ten typ humoru alá Kevin Hart alebo Chris Rock, ktorý sa nezastavia a chrlia jednu šialenú príhodu a postreh za druhým. Dave si ide svojim rozprávačským tempom. Je úsmevný. Občas sa dá zasmiať na trefnej hláške a v konečnom dôsledku je tam punc niečoho skutočného. Je tam cítiť vyspelosť, nadhľad a tiež rozmýšľanie. Tie vtipy majú pointu. Páčilo sa mi to viac, ako som čakal. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Takova klasika - trochu o cernosich a o jejich utlacovani, trochu o gayich a trandacich a tak, trochu o aktualnim deni (v cemz Dave vynika - implementaci aktualniho deni do jeho gagu) a taky o jeho manzelce, coz bylo fajn. Klasika, kdy jsem se misty i nahlas zasmal. ()

Reklama

Reklama