Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Recenze (116)

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Uf... Tohle už je fakt vrchol. Šílenost na hranici únosnosti, totální výmaz. Už klasický Toxic Avenger je ujetost, ale ve dvou dimenzích se počet kravin a úchyláren snad ještě znásobí. Jenže ve výsledném dojmu už to alespoň pro mě není nic extra, moc chaos, v tomhle případe všeho moc škodí (hlavně už to nedrží pohromadě) a pokud ve filmu postavíte na hlavu úplně všechno, nemusí to dopadnout moc dobře... V tomhle případě je úplně jedno jestli dám odpad nebo tři hvězdičky, rozhodně je to podívaná jak prase:) Největší a úplně bezkonkurenční sviňárna je zase rozjetí důchodce, tady je to totální vychutnávka, to prostě musíte vidět. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Já nejsem nějaký velký fanda Tromy, jelikož jsem se sní seznámil docela nedávno díky jednomu magazínu:)...ale musím říct, že to je fakt pecka, a zas s jsem se po dlouhé době u filmu tak dobře zasmál. Jestli měla být Planeta terror film vzdávající hold těmto filmům, tak to nebetyčně "pokazila". Planeta je jen o nechuťárnostech, bez příběhu. Troma je vtipná, akční,vtipná,.. a bez příběhu:))....jako nedělní relax s přáteli je to opravdu sranda. Sami si to neužijete. ()

Reklama

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

MIluju béčkové horory zkombinované s komedií a taky platí, že čím je snímek méně známý, tím raději se na něj podívám. Tohle pro díla Tromy platí dokonale, ale Toxický mstitel 4 se spolu s Holocaustem pornem a Arachnitem uchází o první místo v mém osobním žebříčku nejhorších filmů vůbec. Po příšerné jedničce sem si říkal, že po patnácti letech by čtvrté pokračovaní mohlo vypadat jinak, dlouho sem se odhodlával si to pustit, ale stalo se to, čeho sem se obával. Bohužel jsem si dřív koupil ještě Terror firmer, ale po něm se budu na hodně dlouho držet od Tromy daleko. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jedničku a byl to shit. Tak jsem zkusil přeskočit na čtyřku s tím, že třeba těch 16 let rozdíl bude znát. Není. Je to stále strejná sr*čka. 62% je naprosto nesmyslné hodnocení a lidi, kterým se tohle líbí naprosto nechápu a vůbec chápat nechci, protože mi to nepřijde ani už úchylné, ale rovnou dementní. Stejně jako polovina postav ve filmu. Lloyd Kaufman vlastně vymyslel nejméně vtipná témata a snažil se z nich udělat nejnechutnější věc, jaká ho napadla. Během filmu se mi podařilo asi 3x se pousmát, což u komedie není mnoho. Upřímně nevím, jestli ten film má něco, co se podle mě povedlo. Možná, že kdyby byl Toxický mstitel braný vážně a udělal se v novodobém měřítku, jako drsný scifi horor a upustilo by se od mega-hovadin, kterými je propleten, tak by se to dalo i někomu doporučit. Ovšem za tohle se skoro stydím, že jsem viděl. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně překonává předchozí díly (a taky se za předchozí dva díly v úvodu omlouvá ...). Vtipné, akční, nabušené hnusárnami, gore efekty, úlety ... Mnohem lépe výtvarně zvládnuté. Opět spousta herců motající se nesmyslně před kamerou, absurdní humor. Naopak se dokonce občas objeví i zajímavá myšlenka... Bohužel jsem však ani jednomu Toxickému mstiteli nepřišel nějak úplně na chuť, takže dávám 3 *. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Ze všech dílů série o Toxickém mstitelovi je tento se 108 minutami nejdelší. (gogos)
  • Ve filmu se objevuje také další legendární postava studia Troma, a to Sgt. Kabukiman (Paul Kyrmse). Ten měl kromě svého filmu Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. (1991) podobně jako Toxický mstitel mnoho vedlejších rolí i v dalších filmech. Celkem se objevil v 10 snímcích studia Troma, přičemž nejčastěji jej ztvárnil Paul Kyrmse, a to celkem 5krát. (gogos)
  • Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík". (masw)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama