Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Do filmového komparzu byl zapojen i Lemmy Kilmister, frontman rock & rollové skupiny Motörhead. V tomto filmu se objevil dohromady ve 3 záběrech. (Filipus Muff)
  • Ze všech dílů série o Toxickém mstitelovi je tento se 108 minutami nejdelší. (gogos)
  • Během natáčení scény v nemocnici bylo spotřebováno přibližně 113 litrů umělé krve. Na herce byla pak krev během scény stříkána zahradními postřikovačemi. (gogos)
  • Mezi lety 1984 a 2011 se postava Toxického mstitele objevila v 17 filmech a seriálech. (gogos)
  • Ve filmu se objevuje také další legendární postava studia Troma, a to Sgt. Kabukiman (Paul Kyrmse). Ten měl kromě svého filmu Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. (1991) podobně jako Toxický mstitel mnoho vedlejších rolí i v dalších filmech. Celkem se objevil v 10 snímcích studia Troma, přičemž nejčastěji jej ztvárnil Paul Kyrmse, a to celkem 5krát. (gogos)
  • Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík". (masw)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama