Reklama

Reklama

Deep in the Heart of Texas: Dave Chappelle Live at Austin City Limits

(pořad)
USA, 2017, 66 min

Režie:

Stan Lathan

Scénář:

Dave Chappelle

Recenze (6)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dave Chappelle znova sofistikovaný. Aj vo svojej perverzite. Úsmevné, rasovo zamerané, ale zároveň podávané ľudsky a cez skúsenosti. Nech už má na neho názor kto chce aký chce, jeho vystupovanie je veľmi uvoľnené a bez toho pozlátka a epiky, akú využíva napríklad Kevin Hart. V tomto smere je mi to sympatické. A bavil som sa. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tohle je trochu starsi Chappelle a jeho prvni Netflix special - bylo to hodne PRO black coz jde hodne mimo me, ale neda se poprit ten talent, ze i kdyz jsou mi struggles cernochu ukradeny, ze to je podany zkratka a jednoduse vtipne. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Druhá část Chappellova velkého Netflixovského comebacku je opět výživným humorným vystoupením, které nezklame a potvrzuje, že Dave je komikem, který si nebere žádné servítky a nebojí se mluvit o ničem a také nemá potřebu hlídat si svůj slovník a peprnější výrazy dodávají mnohým vtipům ten správný říz a ukazují, jak pohodlně se Chappelle na pódiu cítí a jeho uvolněnost je velmi nakažlivá, takže se s ním po celou dobu budete cítit velmi příjemně a výbuchy smíchu si společně užijete. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Chappelle na mě nefunguje na první dobrou jako Gervais nebo Louis CK. Trvá mi, než si na něj zvyknu. Ale nutno říct, že své vtipy a výstupy má výborně sestavené. Umí překvapit pointou, pohrává si s diváky. Chvíli vážně hovoří o politických tématech a za moment už vše zase obrátí ve srandu. Svůj status legendy si určitě zaslouží. ()

Stevexes 

všechny recenze uživatele

Masterpiece stand-up komedie. Dave Chappelle je zde ve sve nejvetsi forme, dozral jak vino. Jeho kariera od roku 88 zde dosahuje vrcholu ... je jen malo takovychto ukazek, kdy muzeme pozorovat cloveka, ktery je presne v te roli, v ktere ma byt, je sebevedomy, a naprosto prirozeny. Cista radost! ()

Reklama

Reklama