Reklama

Reklama

Příšerky pod hladinou

  • Španělsko Deep (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, lidstvo se odstěhovalo o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jednom podmořském údolí žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená taky třikrát více průšvihů, ten poslední je ale opravdu kolosální. Jejich údolí hrozí zkáza a naprosto nepravděpodobná sestava musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, zaplavená Broadway nebo chladná Arktida. Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré! (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (29)

JoeSO 

všechny recenze uživatele

Ach. Po pravdě totální vykradení Hledá se Nemo a podobných animáků. Hlavní aktér od začátku do konce protivný, měli jsme chuť ho zabít a sníst, to se fakt nedalo vydržet. Jinak ale 3* za animaci, vedlejší postavy (hlavně kreveta Alice) a části příběhu. Pro fanoušky animáků je tento film možností dalšího zářezu. Pro nefanoušky nedoporučuji. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák z podmorského sveta, ktorý podľa mňa dosť vykráda animáky podobného typu a aj napriek vcelku kvalitným animáciám dosť nudí. Páčilo sa mi tam pár hlášok, napríklad odkaz na Titanic z roku 1998 alebo iné drobnosti. Ale inak sa budete ako dospelák nudiť, pre deti by to mohlo byť ok. 50 % ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když, jsem viděl kdysi trailer říkal jsem si, že to bude těžká sračka, ale docela mě to překvapilo. Největší problém vidím v humoru, který absolutně nefunguje (pokud tam teda vůbec je) a v tom, že ke konci mě příjde, že tak rvou násilím songy. Nejlepší postava je ta krevetka, která tam měla být hlavní místo té trapné chobotnice pak ještě ujde ta muréna a zbytek stojí za kulové. Film má jeden podařený song (tu krevetku s těmi kraby) a docela dobrý nápad s tím proč ti lidé opustili Zemi. P.s. doporučuji vypnout mozek jelikož, když u toho budete přemýšlet tak to těžce hapruje Za 1 jak se mohlo tolik lidí vlézt do takové vesmírné lodi Za 2 jak mohly ty zvířata vědět kam mají letět (nebo, že by znaly Mars) o tom jak by potom ty zvířata rozmrazily ani nemluvě Za 3 největší perla jedna z postav prohlásí, že jim pomůže jen velryba,kterou, ale dlouho neviděl což je sice pěkné, ale když někdo žije věčně pod balvany s kolonií a nevylézá ven tak to dá snad logiku, že nikoho neuvidí ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako to vo väčšine prípadov býva: nádejný začiatok sa pomerne rýchlo vyšumí a potom je vidieť už len strmý pokles. Animák Deep čerpá hlavne od „Nema“, ale svoj „originálny nápad“ nedokáže dostať na väčšiu úroveň. Slabý animák len pre tých najmenších. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

maoc 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsou 2 druhy filmů pro děti. Pohádky, kde je jasné, že se jedná o fantazii a zákonitosti reálného světa jsou zobrazeny v nedokonalém zrcadle, aby vynikl jejich rozměr. A pak jsou tu ty druhé. A těm prostě nereálnost a pitomost neodpouštím. Jednou z "těch druhých" jsou i Příšerky pod hladinou. Irituje mě už zvolený distribuční název, který odkazuje na pohádkovou podívanou Příšerky s.r.o. a druhý díl z univerzity. Dokonce i font na plakátu je podobný. S těmito kvalitními pohádkami ale nemá Deep nic společného - klamavá reklama. Ale nešť, už jsme zažili větší distributorské podrazy, což? Ovšem film samotný je také takový podvod. Kostrou příběhu si totiž hraje na bezmála postapo existenciální drama, je ovšem hloupý, až tříská dveřmi. Vtipný nebyl ani pro děti - plné kino drobotiny se jedinkrát nezasmálo. Já tuším jednou, když jsem zrovna nespal. Nechci se rozepisovat dopodrobna o tuposti toho filmu, o nesourodosti scén, které asi měly být poslepované podobně jako v Době ledové, ale chybí jim ten humor. Chybí mu tahoun. Chybí mu nadhled. Chybí mu téměř vše. Jediný opravdový klad je poměrně slušný vizuál, jinak je to slabota, které se vyhněte. A dětem to také nepouštějte. I některé starší děti (4 - 8 let) začaly asi v polovině bloumat po kině, které bylo v tu chvíli nejspíše zajímavější než to, co se odehrávalo na plátně. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama