Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Galerie (18)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama