Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lehké natěšení plynule přešlo v obavy, přičemž výsledek je zkrátka bohužel ryzí průměr. Opravdu mám rád Ferrella i Reillyho a pevně doufám, že to je pouze ojedinělé zaškobrtnutí. Párkrát jsem se sice zasmál, ale bohužel bych počet těchto případů spočítal na prstech jedné ruky. A většina lidí asi bude tušit, že problém je u režie/scénáře, v tomto případě tedy u jednoho člověka. Etan Cohen (časté příjmení u filmové profese) nemá ten smysl pro timing jednotlivých scén a tady se mu to nepovedlo ( i ta jeho prvotina Get Hard byla vtipnější a celkově lepší). Vstup na vlastní nebezpečí. PS : na filmu je zdaleka nejzajímavější fakt, že na nosičích v tichosti vyšla jiná verze filmu než šla do kin, konkrétně se jedná o úvod. Viděl jsem oba a musím říci, že to ani nebylo třeba, jelikož gag s cuketou je jeden z těch lepších. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo čisté utrpenie od začiatku až do konca. Ak je cieľom zloducha presvedčiť svet, že Sherlock Holmes je najmizernejší detektív na svete, tak tento film to skutočne odviedol bravúrne."Holmes & Watson" možno bude tohtoročným filmovým debaklom na dno absolútnej trápnosti a zúfalstva. Ani raz som sa na tomto nezasmial skutočne. Uchechtol som sa zo dva-tri razy počas celého filmu, kde som dúfal, že to konečne skončí. Našťastie to nie je moc dlhé. Mám rád Lauren Lapkus. Čo robí v tomto filme je pre mňa záhadou. Snažia sa sympatickým mladým herečkám v Hollywoode zlikvidovať kariéry? Pôsobí to tak. Postavy sú sprosté, dej je úplne sprostý a jednotlivé satirické momentky nemajú ani štipku inteligencie. Film mal pocit, že môže robiť čokoľvek a diváci to zožerú. Sorry. Ale nie. Toto je faktický odpad. Odpad filmovej tvorby. Nie je tu žiadny talent, žiadna snaha, nič fungujúce v celom filme. Nič. Nula. Otvorene hovorím - filmu sa vyhnite. Za každých okolností sa mu vyhnite. Hodnotenie: F ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavé, bez inšpirácie, 95% vtipov vyšumeli do prázdnoty, neskutočne nezáživné kde 90 minút bolo cítiť ako štyri hodiny. Film chce byť komédiou, no je však len nevydarenou paródiou s veľkými menami na plagáte. Potešili len dámy - Kelly Macdonald, Rebecca Hall a Lauren Lapkus - aj keď to bolo len vďaka ich šarmu. Ohliadnuc sa naprieč rokom 2018, tak sme mohli vidieť niekoľko skvelých a zábavných komédií, ktoré mali čo ponúknuť - Holmes & Watson bude zabudnutý behom týždňa lebo nemá čo ponúknuť. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takže nejhorší film 2018. Asi bych dokázala najít ještě horší, ale chápu, že tam Maliny potřebují mít nějaké známé tváře, aby to bylo nějak zajímavé. Spojení Ferrell a Reilly funguje, to už jsme mohli vidět ve filmu Bratři z donucení. Tvoří komické duo a film to není úplně nejhorší, trapných vtípků tam je sice dost, ale zase na druhou stranu zasmála jsem se 3x za celou dobu, což u filmu s Ferrellem beru jako velký úspěch. Navíc Anglie v 18.století je nádherná plus parodie na Bídníky a Titanic se povedla. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pane bože, lidi se jdou podívat na totálně trapnou komedii/parodii, která má za cíl jen pobavit a možná někoho usmrtit na až velké množství smíchu, a oni to tady budou hejtovat. To je jak by šli na horor a hejtili ho za nedostatek komediálních prvků. Tenhle film hodinu a půl jenom baví vtípkama, které prostě sednou a pokud máte smysl pro humor, tak některé vás fakt zničí :D Dobré je, že Ferrell si to neurval sám pro sebe, ale naopak John C. Reilly tam byl dokonce lepší než on. Další super věc, že v tomhle filmu funguje docela jakžtakž i příběh a je zde nějaká dějová kostra, která má dokonce i solidní závěr. Jediné mínus, za které ubírám jednu hvězdu je fakt, že ve druhé půlce filmu lehce poleví z tempa servírování vtipů a hlášek, ale pořád to stačilo na občasné pobavení. Za mě rozhodně dobrý film, který si zaslouží alespoň ten průměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Zápas v ringu započal svým projevem známý moderátor UFC Bruce Buffer. (CjKukis)
  • Studio Sony chtělo film po katastrofálních testovacích projekcích prodat streamovací službě Netflix, aby ho nemuselo nákladně posílat do kin. Avšak Netflix o koupi neměl zájem. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Ve scéně, kdy Watson (John C. Reilly) dává doručenou krabičku Holmesovi (Will Ferrell), můžeme vidět, že mu ji dává otevřenou. V dalším záběru ji Holmes již ale drží zavřenou. Ve stejné scéně navíc úplně zmizí paní Hudsonová (Kelly Macdonald). (Hovadin)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama