Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kluci jedou tempem dva vtipy za vteřinu, jenže můj srandometr ukazoval s bídou tři smíchy na hodinu. Málokterá lidská snaha má tak skvělou úspěšnost, jako když ze sebe někdo mermomocí chce udělat vola. Pochválit bych chtěl parodii na Bídníky a Watsonův vkus, zbytek je zralý na prospěšné práce v královské zahradě. (Vancouver, Kanada) ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Ja osobne nemám obrovské problémy s filmami, v ktorých účinkuje W. Ferrell. Ale táto „paródia“ na S. Holmesa (a Dr. Watsona) je jeden z tých najhorších čo som videl. Takmer bez fantázii zosmiešnenie toho, čo by fakt zaslúžil tzv. inteligentný humor – inými slovami paródiu. Som zvedavý, že čo „motivovalo“ R. Hallovu, R. Fiennesa a H. Laurieho účinkovať v tomto „filme“. Zbytočne natočená „vec“. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I shook hand with the prostitute.“ Ferrel s Reillym jedou na vlně trapného humoru, který se ale přesně strefuje do klišé společnosti 19. století, době kdy se lidé považovali na špičce technického pokroku a zároveň přežívalo spousta starobylých předsudků a pověr. Způsob, jakým tvoří humor je trochu křečovitý a násilný, ale mě se to docela zamlouvá. Tempo filmu sice občas trochu pohasíná a způsob vystavění příběhu je naprosto primitivní, ale herci hrají pěkně, prostředí je autentické a celý film má hezkou atmosféru. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Bože tak som sa tešil a v mžiku to bolo preč.Vydržal som pol hodinu a koniec.Skúsim to zas začas, možno budem v lepšej konštalácií......teraz sa mi to vážne nedá pozerať.Po druhom pozretí prihadzujem dve hviezdy. Tituky v novinách."Dnes obesia zradcu Dr.Watsona.Najradšej by som tu sviňu obesil sám: Mahátma Gándhí". 😁😁😁 Skvela rána Watsone,zlomte mu pánev.Umlaťte ho jako tulení mláde....🤣🤣🤣 ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Ty vole to je taková picovina :) :) že se to dá těžko komentovat.. To že je Ferrell největší úchyl je známo mnoho let.. Nevím jak je to možné.. ale jsou tam hlášky a vtípky.. Který mě bavili.. Už vím proč v pokoji cítím rybinu a semeno :) :) nejviiic.. 60% rozhodně to není takovej průser.. jak místní hodnocení ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V jednej scéne máme možnosť vidieť Titanic. Ten bol postavený v roku 1908 a po prvýkrát (aj posledný) vyplával v roku 1912. Film sa však odohráva niekoľko rokov pred týmto obdobím. (Astonko)
  • Zápas v ringu započal svým projevem známý moderátor UFC Bruce Buffer. (CjKukis)
  • Ve scéně, kdy Watson (John C. Reilly) dává doručenou krabičku Holmesovi (Will Ferrell), můžeme vidět, že mu ji dává otevřenou. V dalším záběru ji Holmes již ale drží zavřenou. Ve stejné scéně navíc úplně zmizí paní Hudsonová (Kelly Macdonald). (Hovadin)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama