Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matěj a Kuba žijí v Růžovém království, kde se lidem moc dobře nežije. Zemi místo krále vládne vyslanec Theofil, který se stará jen o svou kapsu. Jedné noci vleze Kuba do Theofilovy spižírny, aby ukradl něco ke snědku. Místo jídla tam objeví truhličku s jeho penězi. Kuba z ní ukradne zlaťák, při loupeži ale udělá hluk a je odhalen. Oba mladíci skončí ve vězení, ale podaří se jim uprchnout. Při útěku se zatoulají do Liliového království, kde se seznámí s rozmazlenou a panovačnou princeznou Markétkou, která ráda ubližuje lidem. Osud pak zavede Matěje a Kubu do kouzelného Černého lesa, kde se po setkání s roztodivnými bytostmi a jejich vládkyní konečně napraví. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Vida, že tato hňupovina má i svůj fanklub, jsem se podíval na profily "fanoušků" . Proč mám nm pocit, že je to jedna a ta samá persóna, nebo přinejmenším persóny k sobě náležící??

Verulik877

Verulik877 (hodnocení, recenze)

Pohádka má hezkou výpravu a krásné masky, toť vše. Ale vykradla snad všechny možné filmy dohromady... :D Najdeme zde Avatary, skřeta z Pána prstenů, trola z Harryho Pottera a svým pitvořením a infantilními skřeky připomínající Teletubbies....

Příběh je hrozně překombinovaný, přeplácaný a plný dementně se chovajících lidí. Hlavního hrdinu nenajdeme, vtip chybí.

Jedna velká chaotická nudná směs, nedoporučuji.

na příspěvěk reagoval Wallis3

jirun

jirun (hodnocení, recenze)

Pěknej začátek, lesní potvory s opravdu luxusníma maskama, jenže po čase se z děje vynoří hlavní téma filmu: BLBÝ A BLBĚJŠÍ. Ti si malinko odskočili do kocoura v botách, jen aby převzali oděv a identitu urozených pánů. Když se pak díky lesní paní a kořenářce sjela většina vesnice, vypadalo to nadějně, ale děj se bohužel vrátil k hlavnímu tématu a tak ti dva idioti (Aleš a přehrávající Vladimírek) skončili v jezerní velkoplošné televizi. Ve chvíli, kdy šéfka lesa, osoba nadaná nadpřirozenýma vlastnostma a kouzlama, zadala jednomu z páru pitomců únos princezny jsem pochopil, že nebudu mít dost síly, abych tuhle s...u dokoukal do konce... 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Gnoma asi né? :D

Té princezny.... ale na to ty jako holka se těžko můžeš soustředit. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Taky jste viděli tu Bradavku tam v té tůňce když tahala ty ostatky z té kaluže? :D

 (hodnocení, recenze)

Nedivím se filmu, že má takové slabé hodnocení. Překombinovaný a klišovitý příběh, který nemá pořádné postavy ani kladného hrdinu.

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

Teda kdyby to viděl Martin Frič se Bořivojem Zemanem tak by museli hořce zaplakat nad tím kam se posunala Česká pohádka a je mi upřímně líto těch opravdových herců ( kterých je tady 5 a půl ) že se musí ponižovat v takových blbostech. No, ten kdo se baví u partičky, kurňa co to je a podobných nudáren, tomu se to líbit bude.

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

lolaloka

Já taky neřekla, že se řídím pouze těma dětma, jen že jsem k tomu trochu přihlédla u hodnocení :)

lolaloka

lolaloka (hodnocení, recenze)

Mia...

Děti vezmou za vděk leccos,co je upištěné a vypadá to počítačově. To dospělí jsou tvůrci a mají tak trochu přemýšlet o svých činech, které mohou kazit  vkus a  cit malého diváka.

na příspěvěk reagoval Mia...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mia...

Taky si říkám, že kdo uzpůsobuje svůj náhled na film tomu, jak ho vnímá omezený vzorek pětiletých dětí, rozloučil se se svým rozumem. Proč by vůbec mělo být na místě posuzování nějakého díla podle vnímání cílovky, zvlášť když ta cílovka (pětileté děti?) nemá vkus, nedovede formulovat názor na jiné úrovni než (ne)líbí atd.? A ono dítě dovede zhodnotit, na kolik je pro něj snímek vhodný, zvlášť když má homofobní a xenofobní "humor", vztah mezi dvěma postavami je motivován pouze Stockholmským syndromem a eticky i morálně zrůdné postavy (oba Polívkové...) ze všeho vyjdou odměněny?  

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Mia...

Tak ono to je natočené pěkně, to ne že ne. Ale prostě tomu ještě hodně chybí. Na jednu stranu je možná hloupost tady takovým způsobem diskutovat o pohádce.:-)

na příspěvěk reagoval Mia...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mia...

Ano, názory jsou jako díry do zadku. Každý má nějaký/nějakou. Zapomíná se ale už na to, že jde o to, jak smradlavou. ;)

na příspěvěk reagoval Mia...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mia...

Já bych takovou hloupost - jako uzpůsobovat svůj názor podle mínění dítěte bez vkusu a rozhledu - vážně nedělal. A že něco bylo údajně natočeno pro děti, neznamená, že je to pro ně ve výsledky vhodné (amorálnost řady scén a celého vyznění), či že to vůbec patří do kina (s ohledem na rezignaci na vypravěčskou soudržnost, platnost stanovených pravidel, celkovou lacinost pod úrovní televizní vánoční pohádky).   

na příspěvěk reagoval Mia..., Inirdin

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Je to barevné, hýbe se to, princezna se ksichtí, a tudíž je to dobré, protože se má dávat hodnocení podle reakcí pár dětí. 

na příspěvěk reagoval Mia...

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Pierre

A ty grimasy mě taky pobavily ... byla jsem spokojená, ne že ne :) ... jen jsem prostě čekala ještě víc, už když byla taková reklama ... tak velkou jsem asi ještě nezažila :D

na příspěvěk reagoval Pierre

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama