Reklama

Reklama

Za hranou možností

  • Rusko Za granyu realnosti (více)

Současná Moskva. Talentovaný hazardní hráč se spojí s lidmi s mimořádnými schopnostmi, aby si v kasinu zajistil velkou výhru. Při hře se však ocitne tváří v tvář mnohem silnějšímu tajemnému soupeři a uvízne na mrtvém bodě, přičemž ohrozí nejen sám sebe, ale i svůj tým, který si časem zamiloval. Aby své přátele a svou dívku zachránil, musí hrdina překonat sám sebe. (Filmbox)

(více)

Recenze (35)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $2,297,000▐ Rusáci si utrhli až moc veľké sústo aby to správne vstrebali. Ťažko uchopiteľné, zamiešali tam všetko možné, hlavne to poškuľuje po fantasy hazardovej tímovke, ktorá chce vymiesť kasína, dosť vecí sa tam bije, vizuál a triky to ale má na úrovni. /50%/ ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám že jste velice shovívaví při hodnocení. Tento film byl tak strašný, že jsem ho ani nedokoukal do konce a to už se mi hodně dlouho u žádného filmu nestalo. Po prvotní docela zajímavé scéně, se film proměnil v naprostý brag plný špatných a nudných dialogů a dlouhých scén o ničem a pak když si vybraný tým tzv. superhrdinů šel nacvičovat svoje dovednosti, musel jsem už film zastavit. PS: Antonio Banderas zde vypadal jako Mr. Been což mě pobavilo. 10% ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš Za hranou trpělivosti.! Něco tak odpudivého, kde si Rusové s typickými ksichty hrají na Američany a všechno platí eury?? Bolelo velmi... A Banderas v pěti kecacích výstupech, protože na víc asi nebylo, to rozhodně nezachrání. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo v štýle Dannyho parťákov, no táto ruská verzia moc nenadchla. Mdlé a príbeh mi prišiel trochu chaotický a nekonzistentný. Pravdepodobne kvôli úmornej snahe zapôsobiť na diváka čo možno v najväčšej miere. No niekedy je menej viac. Slabší priemer. 55/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Wannabe Hollywood. Vysokorozpočtový. A zároveň vykrádačka všetkého od Počiatku, cez Now you see me, Dannyho parťákov, Mission Impossible a tak, až niekam k Jak prichádzajú sny. Mám rád myšlienkové domy a krásne outsiderky s komplexom menejcennosti, takže dva a pol, nech nežerem. Ale na rovinu, tvorcovia tohto filmu musia mať ruského diváka za úplného debila. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem koukal, že v ruském filmu hraje Antonio Banderas. A s nástupem fantasy to začalo chvíli vypadat jako milostná sága pro náctileté. Plusem je rozumná délka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela škoda. Samotný nápad není špatný (i vstupování do světa našeho nejen podvědomí, ale současně i kolektivního vědomí), triky nejsou k zahození, a je příjemné zas po delší době někde hrát Banderase, ale k čemu to všechno, když jde o zbytečně dlouhou historku (stopáž není 90, jak je zde uvedeno, ale 110 minut) a celé téma je zneužito jen ke dvěma, vlastně třem návštěvám kasina a ukradení jednoho obrazu. Jinka by mě zajímalo, jak by skutečně dal někdo dohromady podobný "oddíl", co by ty lidi fakt motivovalo s takovým lůzrem jít do holportu (zvlášť když taxikář má mít dceru, kterou uvidíme za celou dobu jen jednou na fotce). Motivace postav jsou tady obecně na bodu nula, a tím se ztrácí i jakákoliv uvěřitelnost vnitřního příběhu, kdy se může stát cokoliv a celé kolektivní podvědomí (a tím pádem ony zmíněné lidské motivace) se dá ohýbat jen podle potřeb autorů. Jo a vzhledem ke zdejším komentářům bych chtěl upozornit na fakt, že Počátek je o vstupech do snů (na několika úrovních), ne do kolektivního podvědomí lidstva. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Dannyho parťáků, trochu Počátku a zahlédl jsem tam i Všemocného, ale nakonec to nebylo splácané úplně špatně. Chyba přišla ve chvíli, kdy se tam Rusové snažili nacpat vlastní invenci. Ta sloužila akorát ke zmatení diváka, ale zase jí tam nebylo tolik, aby to nedávalo žádný smysl. Má to celkem solidní tempo, herci, byť jim ta angličtina moc nešla, mě nijak nevadili a sem tam film může blýsknout pěkným vizuálem. Nijak převratná, ale fajn odlehčená a neurážejcí jednohubka. 65% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Za hranou režisérových možností. 1) Ruská odpověď na Dannyho parťáky začala parádně, ale pak se zhoupla do nudy. Mix gangsterky a esoteriky mě moc nepřesvědčil. Od půlky filmy počet a rozsah logických lapsů narůstá, děj se stává nepredikovatelný a chvílemi až nesmyslný. A ještě ta love story! Prostě ruský pejsek s ruskou kočičkou upekli ruský dort._____ 2) Nic na věci nemění, že hlavním pekařem je 29letý pohledný Alexandr Boguslavskij, který svůj scenáristický a režijní filmový debut pojal velkoryse. A vskutku vizuál je pěkný. Ale jinak...no snad se rejža poučí pro příště._____ 3) 30letý Srb Miloš Bikovič (profesionální zloděj Majki) od roku 2015 slaví značné úspěchy i v ruské kinematografii. Zajímavý rozhovor: zde._____ 4) Dále mě zaujali 29letý přitažlivý Aristarch Viktorovič Veněs (bohatý synáček telekinetik Erik), 38letý Jurij Čursin (hypnotizér Kevin z léčebny) a Maksim Al-Names s knírkem (šejk, protihráč v kasinu). ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Michael (Miloš Biković) je gambler a šikovný podvodník. Napriek svojmu dokonalému plánu, ako pripraviť luxusné kasíno o peniaze, sa sám stáva obeťou podvodu. Vina za ukradnuté peniaze padne na neho a tak dostane týždeň na to, aby kasínu zaplatil všetky škody. Náhodou sa dozvie o ľuďoch s nadprirodzenými schopnosťami a naverbuje ich na prácu, vďaka ktorej si bude môcť zachrániť prdel a navyše im všetkým zaistí kopec peňazí. Ja som sa bavila, tunajšie hodnotenie ma trochu prekvapuje. Je fakt, že námet s podvodmi a krádežami v kasínach nie je príliš originálny, ale tu je spracovaný trochu inak. Jeden zásadný twist sa mi svojou nelogičnosťou nepozdával, ale to by som už vyzradila príliš. Herecké performancie nijako neohúria, ale aspoň hlavný hrdina je sympaťák. Najhoršia je tá angličtina, skoro mi vytrhla uši z hlavy. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci se rozutekli a tak nastupuje Majki, aby předvedl trochu ze svého oboru. Jenže se to pokazí a přelstí ho jiný zloděj. A tak Majkímu nezbude nic jinýho, než sestavit nový bizarnější plán... Celkem zajímavý snímek. 50% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Velká finta v kasinu, ale vážně vychytaná, něco na způsob Dannyho partáci? Tak na to rychle zapomeňte. Tady se na to jde přes podvědomí a ovládání mysli, tedy, že něco někomu vsugerujete, že to vidí i když je to jinak. A nesmím zapomenout na další týpky co v pohodě ovládají elektřinu či věci na dálku. A vše se to zabalí do pořádnýho „mysteriozna“. Ted už chybí akorát koupit si nějakou hvězdu co film prodá, někoho kdo už moc nedostává role a stárne, ale přesto má pořád zvuk. Jo Banderas na to bude dobrej. To jaká je to příšerná slátanina napoví osvícený kecy o tom, jak něco prochází i mrtvou myslí. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Srbský Daniel Bruhl v ruských Dannyho parťákoch pokúrovaných s Počátkom. Skrátiť o 15 minút a neuletieť si tak masívne v tom závere, bola by to iná jazda. Tak to bola len veľmi prekvapivá jazda na ruské pomery, čo sa deja a vizuálu týka. Strih a efekty mali na sebe podpis západu. Veľmi fajn na Rusov. 3 z 5 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Za vizuál a prvých pár minút dávam dve hviezdy, lebo to nemalo ďaleko od ľahkej napodobeniny Danyho parťákov. Ale čo prišlo potom, tak to bola iná hrôza. Som fanúšik komixových filmov, takže hrdinov žeriem, rovnako seriálové komixy aj nekomixy, ale týchto hrdinov a ich schopnosti, pri ktorých šlo hlavne o vizuál a význam šiel do hája, tak to bolo teda na mňa moc. Nemôžem dať odpad, aj keď pocitovo by som ho dal, lebo to spracovanie bolo fakt na pozerateľnej úrovni, ale to je asi tak všetko. A tá angličtina... no ty vole... :) ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Vidět tenhle film tak před 5-10 lety, asi bych mu dal lepší hodnocení, ale dneska už je tohle bohužel brak. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Dokud to bylo něco jako Podfukáři v kasinu, bavilo mě to dost. Pak to začlo být všechno moc "meta" a upřímně fakt nevím, co si z toho mám odnést. A jak se sakra do téhle ruské scifárny přimotal Banderas? ()

Reklama

Reklama