Reklama

Reklama

Killjoys: Vesmírní lovci

(seriál)
  • Kanada Killjoys
Trailer
Kanada, (2015–2019), 35 h 22 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Aaron Ashmore, Hannah John-Kamen, Luke Macfarlane, Tamsen McDonough, Rob Stewart, Sarah Power, Morgan Kelly, Mayko Nguyen, Sean Baek, Christine Horne (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

John a Dutch pracují jako killjoys, nájemní lovci, jejichž úkolem je na objednávku chytat nebo zabíjet zločince. Problém ale nastane ve chvíli, kdy musí John zabít někoho ze své rodiny... (TV Prima)

Recenze uživatele Ben Nevis k tomuto seriálu (1)

Killjoys: Vesmírní lovci (2015) 

Pilot 50%: Je to dělané pro děcka, tudíž herci jsou našamponovaní, aby vypadali cool i v tom největším sajrajtu. Postavy nejsou pravděpodobně 4%, přesto spolu nespí ani ve stylu "friends with benefits". Scifi tam moc není, ale herci se tváří, že už někde hráli, takže je to vcelku koukatelné. Pokud tam bude i nějaký děj a nejenom epizodní lovení zločinců, mohlo by mě to bavit, ale jenom že není z čeho vybírat. Celá první série 65%: Děj je nakonec chytřejší, než to vypadalo, dokonce i na nějaké dospělácké vztahy dojde, takže beru zpět, co jsem psala o pilotu. :-) Občas to sice je sociální agitka, ale líbí se mi temné ladění. ()

Související novinky

Seriálový Horizon Zero Dawn našel tvůrce

Seriálový Horizon Zero Dawn našel tvůrce

29.08.2022

Po úspěchu s komiksovou Umbrella Academy se showrunner Steve Blackman ujme na Netflixu rovněž adaptace populární hry Horizon Zero Dawn. Nebude na to navíc sám, po ruce bude mít ještě producentku… (více)

Reklama

Reklama