Reklama

Reklama

Killjoys: Vesmírní lovci

(seriál)
  • Kanada Killjoys
Trailer
Kanada, (2015–2019), 35 h 22 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Aaron Ashmore, Hannah John-Kamen, Luke Macfarlane, Tamsen McDonough, Rob Stewart, Sarah Power, Morgan Kelly, Mayko Nguyen, Sean Baek, Christine Horne (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

John a Dutch pracují jako killjoys, nájemní lovci, jejichž úkolem je na objednávku chytat nebo zabíjet zločince. Problém ale nastane ve chvíli, kdy musí John zabít někoho ze své rodiny... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (45)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Máte rádi Firely? Odečtěte dvě hvězdy a jste v obraze. Nenáročný sf popcorn pro mladší ročníky. S padouchy všeho druhu se pracuje s humorem a nadsázkou. Ve westernovském duchu a se sympatickou ústřední trojkou - tedy hlavně té dvojnohé kočce Dutch. Z vedlejších postav je nejvýraznější největší seriálová kikina všech dob. Je to ale poněkud předimenzovaná postava. Vydá za deset a neustále bude něčím "překvapovat". Scénáristé občas domotají zápletky a vymýšlí různé krkolomnosti (neboli - scénář zašustí papírem). Většinou však děj sviští hladce. KJ se nedá upřít skvělá kamera. Druhá série se nese v duchu depky o zkáze světa, civilizace a vůbec (už poněkud unavující, jako by nešlo vymýšlet pro sf žánr jiné zápletky)... i ty hlášky docházejí. A stává se z toho kybepunkový komiksový slizoidní před-apokalyptický trip. Občas to tvůrci odlehčí něčím sexy, ale nechutnosti přichází ke slovu čím dál více. Jo, někdo si asi v produkci plní svoje vetřelčí sny.... Trojka není špatná, ale slizoidní rámec zůstává. A bude hůř. Prý to má slíbené dvě další řady. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane by človek chcel dať len slabý priemer, ale čo keď sa s tou partou tak zžijete, že je ťažké, lúčiť sa? Silnejšie tri hviezdy. Súhlasím s komentármi niektorých, Aneela neskutočne otravná a totálne navyše, Pree a jeho orientácia ma srali, ale prežil som to a perfektná tvojica Aaron Ashmore a Luke Macfarlane. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Nenudící akční céčková space opera s očividně nejnižším rozpočtem pro sci-fi žánr v historii televize. Jenomže nelajkujte to, když v tom hraje taková šťabajzna a když vám po hodině dojde, že se vlastně i celkem bavíte... Seriál, díky kterýmu sem zjistil, že má Iceman z X-Menů identický dvojče! ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

"Skvělý soundtrack, skvělá akce, sympatičtí hrdinové, dobrý příběh a Hezký vizuál. Pilot 100%. Doufám, že další díly budou navazovat." - dojem po pilotu. Dnes ale shodím hodnocení dolů, protože z tohoto krásně natočeného akčního sci-fi se stává nenavazující blbost, jak jsem se obával. Díval bych se na to, kdyby bylo víc času. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Horší z dvojice sci-fi novinek. Na rozdíl od Dark Matter, jsem neměl nutnost vidět další díl a k dokoukání posledních dvou dílů jsem se musel doslova dokopat. Na druhou stranu musím říct, že závěr první série se povedl a vyzdvihl tuto "céčkovou" podívanou o něco výš a vlastně jsem na druhou sérii docela zvědavý. Zatím ale hodně podprůměrné sci-fi, které nemá nic moc co nabídnout... tak uvidíme... ()

Galerie (607)

Související novinky

Seriálový Horizon Zero Dawn našel tvůrce

Seriálový Horizon Zero Dawn našel tvůrce

29.08.2022

Po úspěchu s komiksovou Umbrella Academy se showrunner Steve Blackman ujme na Netflixu rovněž adaptace populární hry Horizon Zero Dawn. Nebude na to navíc sám, po ruce bude mít ještě producentku… (více)

Reklama

Reklama