Reklama

Reklama

Killjoys: Vesmírní lovci

(seriál)
  • Kanada Killjoys
Trailer
Kanada, (2015–2019), 35 h 22 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Aaron Ashmore, Hannah John-Kamen, Luke Macfarlane, Tamsen McDonough, Rob Stewart, Sarah Power, Morgan Kelly, Mayko Nguyen, Sean Baek, Christine Horne (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

John a Dutch pracují jako killjoys, nájemní lovci, jejichž úkolem je na objednávku chytat nebo zabíjet zločince. Problém ale nastane ve chvíli, kdy musí John zabít někoho ze své rodiny... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (45)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Pilot 50%: Je to dělané pro děcka, tudíž herci jsou našamponovaní, aby vypadali cool i v tom největším sajrajtu. Postavy nejsou pravděpodobně 4%, přesto spolu nespí ani ve stylu "friends with benefits". Scifi tam moc není, ale herci se tváří, že už někde hráli, takže je to vcelku koukatelné. Pokud tam bude i nějaký děj a nejenom epizodní lovení zločinců, mohlo by mě to bavit, ale jenom že není z čeho vybírat. Celá první série 65%: Děj je nakonec chytřejší, než to vypadalo, dokonce i na nějaké dospělácké vztahy dojde, takže beru zpět, co jsem psala o pilotu. :-) Občas to sice je sociální agitka, ale líbí se mi temné ladění. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Pro kanadské televizní sci-fi mám slabost, jakkoliv na nich jde totiž znát skromný rozpočet, stejně tak srší i upřímným nadšením autorů. To platí i o Killjoys, kteří jsou čistou oddychovkou plnou akce, hlášek a popíjení a špatného CGI, přitom ke konci série začnou překvapivě dobře fungovat i vážnější problémy (obzvlášť v sedmém díle s Amandou Tapping dokáže i díky hudbě poctivě dojmout). Jako taková prostě tato povedená trojka lovců odměn baví výborně a tímto pojetím v nejlepších momentech dokonce pocitově připomene i Firefly. Po pěti zcela stejně nevýrazných ale stejně tak příjemných sériích mi tato parta bude popravdě chybět. ()

Reklama

somebody.l 

všechny recenze uživatele

Sci-fi seriál o space hunters, kteří vlastně nejsou obyčejní space hunters, protože mají i nějaké "svědomí" a přemýšlí předtím, než něco za prachy udělají. Johnny je celkem sympaťák, což o jeho bratrovi a Dutch říct nemůžu. Oba dva mají nějaké tajemství, ale je to podané tak, že mě to ani neláká dál zjišťovat. Zajímavý nápad na sci-fi, ale špatně natočené. Dark Matter je tajemnější, a proto mě baví víc. Ale dokážu se s tím smířit, protože vesmírných seriálů poslední dobou moc není. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

"Skvělý soundtrack, skvělá akce, sympatičtí hrdinové, dobrý příběh a Hezký vizuál. Pilot 100%. Doufám, že další díly budou navazovat." - dojem po pilotu. Dnes ale shodím hodnocení dolů, protože z tohoto krásně natočeného akčního sci-fi se stává nenavazující blbost, jak jsem se obával. Díval bych se na to, kdyby bylo víc času. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Máte rádi Firely? Odečtěte dvě hvězdy a jste v obraze. Nenáročný sf popcorn pro mladší ročníky. S padouchy všeho druhu se pracuje s humorem a nadsázkou. Ve westernovském duchu a se sympatickou ústřední trojkou - tedy hlavně té dvojnohé kočce Dutch. Z vedlejších postav je nejvýraznější největší seriálová kikina všech dob. Je to ale poněkud předimenzovaná postava. Vydá za deset a neustále bude něčím "překvapovat". Scénáristé občas domotají zápletky a vymýšlí různé krkolomnosti (neboli - scénář zašustí papírem). Většinou však děj sviští hladce. KJ se nedá upřít skvělá kamera. Druhá série se nese v duchu depky o zkáze světa, civilizace a vůbec (už poněkud unavující, jako by nešlo vymýšlet pro sf žánr jiné zápletky)... i ty hlášky docházejí. A stává se z toho kybepunkový komiksový slizoidní před-apokalyptický trip. Občas to tvůrci odlehčí něčím sexy, ale nechutnosti přichází ke slovu čím dál více. Jo, někdo si asi v produkci plní svoje vetřelčí sny.... Trojka není špatná, ale slizoidní rámec zůstává. A bude hůř. Prý to má slíbené dvě další řady. ()

Galerie (607)

Související novinky

Seriálový Horizon Zero Dawn našel tvůrce

Seriálový Horizon Zero Dawn našel tvůrce

29.08.2022

Po úspěchu s komiksovou Umbrella Academy se showrunner Steve Blackman ujme na Netflixu rovněž adaptace populární hry Horizon Zero Dawn. Nebude na to navíc sám, po ruce bude mít ještě producentku… (více)

Reklama

Reklama