Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Divoká jízda pokračuje! Drsná šéfka Sabina (Jana Plodková) po vyhazovu z postu ředitelky TV ÓČKO začíná novou životní etapu jako šéfredaktorka. Netuší, že místo vysněného místa v luxusním časopise, již zabrala její bývalá kamarádka Anna (Markéta Stehlíková). Sabina.. však získala jen křeslo v redakci Máma a Mimi. Sabina děti nesnáší a podle toho její šéfování vypadá. Navíc na pracovišti potkává těhotnou Gábinku (Rozálie Havelková). Mistryně krátkodobých vztahů to má s muži stále jako na houpačce. Koketuje se svým šéfem (Jiří Vyorálek) a právníkem Jirkou. Občas má nějakou náhodnou známost a nevyhne se ani sexu na pracovišti. (Playtvak.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodních dílech na mě Sabina působí jako ještě větší píča než v první sérii. Pak si asi scénaristi říkali, že to Sabině moc nasolili, takže se trošku ubralo na plynu u Sabči a přidalo na jiných postavách. Umí to docela pobavit a udržet pozornost a Janča si Sabinu vysloveně užívá. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vezměte hodnocení první série a už dál není co dodat. Seriál drží lajnu, kterou si na startu nastavil. Možná se tak nesnaží hrnout to za každou cenu a v druhé půli rozděluje břemeno mezi další postavy. Ale jinak Single Lady první řada rovná se Single Lady řada druhá. ()

slatkakuca 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Druhá série určitě mnohem lepší než ta první, jednak mi přišlo, že tolik netlačili na pilu a nepřeháněli a druhak přítomností Vyorálka a Plesla...Ale hned na začátku to zabili, když se jí začal zjevovat táta, tudle zbytečnost obvykle nedávám a pak mě napadlo, že by to zabili podruhé, kdyby Sabina otěhotněla nebo se jí vzbouřily mateřské hormony a šup, je to tady.....Škoda, postava tím ztrácí svojí osobitost a originalitu.... ()

Galerie (8)

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Reklama

Reklama