Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Videa (4)

Trailer

Recenze (87)

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele

// Peklíčko. Ale přitom úplně zbytečný, talent před kamerou je, Plodková má rozhodně na víc a kdyby jí někdo dal do ruky pořádnej scénář (nebo v tomhle případě prostě scénář), tak by to mohlo vypadat jinak. Teda za předpokladu, že by to někdo i natáčel na něco jinýho než na kameru z telefonu. No, co naděláme, žejo. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Výborná Plodková, ale jinak je mi z toho nanic asi spíš obsahově, takový slizký jako obor sám, občas i vtipný a trefný hlášky, občas přesčáru...., nicméně dokoukala jsem ze zvědavosti do 10. Kdyby to mělo víc jak 12 minut, tak se na to asi vykašlu. ;) Poslední díl mi přišel nejzajímavější.... Ještě si rozmyslím, jestli Playtvak jenom neplejtvá mým časem.... 19.11. tak zajímavé je, že Single Lady charakterizovali jako naprostou "krávu", tak Single man je normální chlap..... přeberte si to.... ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to není špatně natočené, ale je tu nesmírné množství postav, které se dají zařadit do kategorie "kreténi a krávy" a jelikož scénář nepotkal humor (myslím, že jsem se zasmál jenom jednou), tak je to hrozně otravné. Ty postavy jsou sice dobře zahrané, ale nudně jednorozměrné a od prvního dílu je jasné, kdo je kdo a jakou bude mít pozici v příběhu a nic dalšího interesantního tu fakt není. Není to špatné, ale rozhodně a definitivně to není ani dobré. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál,oslavující tvůrčí schopnosti člověka vzdělaného - homo kokotus :" poseru se,hovno,seru na tebe ty čuráku,děláš si prdel,budeme šukat? " A mnoho dalších hvězdných bonmotů a elegantních slovních spojení oslavujících krásu spisovné češtiny. Po 5 minutách jsem šel raději studovat lobotomii pro samouky...............moje hodnocení = 0 z 10 ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké výkony bohužel nezachrání fakt, že není o čem vyprávět, jedinou zásadní příběhovou pointu uhodne i malé dítě nejpozději ve čtvrtém dílu a některé pokusy o "nahlédnutí pod pokličku" komerční hudební televize jsou vysloveně zoufalé. Za civilní herce a pár vtipných hlášek dávám ještě hodně velkorysé tři hvězdy a přidávám připomínku, o kolik dál je třeba takový (o půl roku starší) starší Semestr od Streamu. 50 %. ()

Galerie (273)

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama