Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Recenze (87)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Plodková je pro roli Sabiny jako stvořená. Některé díly jsou dost povedené, jiné podprůměrné, ale jako celek mě to bavilo a klidně bych uvítal i další díly. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Povrchní, primitivní, prvoplánové, ale i tak místy příjemné. 1) Zaznamenal jsem herce v sexy civilu. Je tu 43letý Petr Stach, 38letý Tomáš Měcháček nebo třeba 28letý Vladimír Polívka._____ 2) Psáno po první řadě. ()

Numinek 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že jsem se na to šla koukat už od počátku s nechutí a že jsem viděla jen jeden díl... A proč je na plakátu napsanýho něco v řeči mimozemšťanů z Arrival jsem nezjistila. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jednotlive pribehy jsou az zalostne slabe. Silnou strankou tohoto serialu ovsem je vykresleni hlavni postavy Sabiny, kterou vytecne ztvarnila Jana Plodkova. Na to je radost se divat, myslim, ze takovych pitek bude v realnem zivote X.-). Zabavna je i jeji sekretarka, naopak taxikar Kopta uz me zacal nudit. Na prvni pohled to je cele blbost, ale neco do sebe to ma... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Schizofrenní seriál. Nakousne sice mnoho témat (rozpadlá rodina, silné ženy navenek, uvnitř malé ztracené holčičky, hledající slabé chlapy, které mohou ovládat a ponižovat), ale hlavní je dělat humory, vypadat cool, a snažit se o rádoby drsnou mluvu, takže výsledek je dost přepálený a nevěrohodný. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

:)))) Co to je?? Ještě že je ta věčně vyfetovaná a následně "oprcaná" ženská jen v televizi... Možná nějaký pokus Český "Californication" 50% ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Já, která nenávidí českou práci, musím říct, že toto je jeden z nejlepších českých počinů. Plodková je famózní - vtipná, cynická, dravá, nezlomná feťačka a nematka, průbojná ženská na pravém místě - bezvadná role, pro kterou se musela narodit. Vulgarity bych si ani nevšimla, nebýt místních keců. Vše má být jak je. Svižné díly, žádná telenovela, a přitom deník jedné moderní ženy s nezaměnitelným smíchem a trefnými gegy. Jednoduchý scénář, finančně nenáročný počin, a přitom perfektní oddychovka. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál,oslavující tvůrčí schopnosti člověka vzdělaného - homo kokotus :" poseru se,hovno,seru na tebe ty čuráku,děláš si prdel,budeme šukat? " A mnoho dalších hvězdných bonmotů a elegantních slovních spojení oslavujících krásu spisovné češtiny. Po 5 minutách jsem šel raději studovat lobotomii pro samouky...............moje hodnocení = 0 z 10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem k tomu byl značně kritickej, první díly nebyly vlastně vůbec o ničem a ta všudypřítomná vulgarita mi přišla samoúčelná. Jelikož jsem "si ale dal tu práci" a dokoukal to, tak jsem přehodnotil svůj dřívější jednoznačně odmítavý postoj a tvrdím, že se scénáristkám podařilo poměrně přesně zachytit životní a partnerský peripetie svobodné manažerky po třicítce z velkoměsta v západní Evropě. Vzal jsem to fakt na milost a říkám - jo, takhle se ty holky plus mínus chovají, takhle uvažují, takhle se baví, takhle to tady teď prostě plus mínus máme. A Jana Plodková si s rolí Sabiny fakt vyhrála. Vtiskla jí osobitost a charakter. Tipnul bych si, že s ní lidsky nemá nic společnýho, přesto tu nadrženou, zvrhlou, cynickou, sarkastickou, ambiciózní mrchu polidštila. Docela dobrý, řekl bych. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

První díl působí chvíli celkem sympaticky a člověk věří, že by i scénář mohl mít hlavu a patu. Jenže po tom pátém musím konstatovat, že je to celé strašlivě o ničem. Kdyby to dohromady mělo jenom dva díly místo těch (zatím) pěti, vůbec nic by se nezměnilo. Nezachraňují to ani postavy, které už nejsou zajímavé, jen otravné. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Koukám na 1. díl a nevím, zda dokoukám. Ten umělý přehršel poangličtěných vazeb a přímo angličtiny ve vyjadřování postav, zejména největšího borce poradce, je velmi těžce stravitelný. Plodková zatím jediná působí jako alespoň průměrná, i když to je v tomto těžké... /// Nakonec 1. díl nebyl tak špatný, ale toho poradce už nechci vidět. ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

V tom seriálu je všechno špatně, navíc je nesympatický na všech frontách. Od filmařských glitchů v podobě odrazu štábu v okně, přes špatně nazpívanou píseň až po Janu Plodkovou, která je sice hlavní hrdinka, ale tak nějak vás vnitřně sere po celou dobu seriálu. Takže jediný komu se seriál může líbit jsou emancipované feministky jednadvacátého století, které nikdo nikdy nemiloval. Doufám, že to není tím, že takřka devadesát procent filmařského týmu tvoří ženy. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

A třeba mě to vůbec neuráží. Doufám, že to nemá větší ambice, než udělat krátkej humornej (dejme tomu) web seriál a prodat platební kartu a Óčko. Na to, že to do diváka pere tyhle dva "produkty" pod tlakem, mi asi poprvé takhle otevřenej product placement v českým počinu neleze krkem. Janu Plodkovou zbožňuju, takže je moje hodnocení asi subjektivní, ale dosavadní tři díly mě neznechutily a to je na plejtváku co říct. Vyhledávat to nebudu, ale když mi to někde vyskočí a bude chvilka, tak si to asi pustím. Dal bych dvě, ale je tam pár fóru, který mi udělaly radost (i když jsou totálně jednoduchý - např. Misha), takže zešílím a dám tři. EDIT: Jak to slibně začlo, tak to šlo rychle do kytek. ()

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama