Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Recenze (87)

rigby 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý seriálek. Vtipných momentek tam bylo tak na prsty rukou, a to snad ani ne obou. Hodně oddychové. Ale vzhledem k hlavní představitelce to mělo jistou úroveň, kvůli které jsem to nevypnul už při prvním dílu. Odměnou mi byl parádní závěr celého seriálu. To jsem ani nedutal. Ale i tak nemohu dát více než 2- ()

BigBrother 

všechny recenze uživatele

Popravdě to není tak hrozné, jak to chvílemi působí. Akorát je potřeba vnímat seriál jako celek i twistem na konci. Některé scény jsou vtipné a působí jako z reálného života městského korporátního proletariátu. Plodková představuje vydařenou antipostavu – chová se jako běžný macho týpek na vedoucí pozici akorát že je žena. To je sice fajn, ale čím déle ji známe, tím více začínáme mít podezření, že přes veškeré aspekty, které by ji snad mohly omlouvat, je to prostě jen kráva a všechno špatné, co se jí děje je karma. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

V cesku nemuze nikdy vzniknout dobry serial. Vsechno je spatne! Vetsi sranda je chytit uplavici a vysrat se z podoby. Herci nudni jak destiva nedele. Plodkova na to nema utahnout cely serial, a navic ji tu roli neveri ani petilete deti. Jeji "spoluherci" jsou zapomenutelni stejne jako spoluzacka seda myska, ktera vas tajne milovala na zakladce. Lituju ze jsem to videl, tu pulhodinu jsem mohl venovat vyzkumu rakoviny napr. Sice bych nic nevymyslel, ale i tak by to bylo hodnotnejsi. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Jedná se o příběh začarovaného kruhu, kdy se dáma chová jako kráva, protože nemá chlapa. Jenže ona chlapa nemá, protože je úplná kráva. Zlá, arogantní, hrubá a s nulovou sociální inteligencí, až se člověk diví, jak se mohla dostat na post ředitelky televize. Jediný záblesk lidskosti nastává ve chvíli, kdy padne. Ovšem nejsem optimista, abych věřil, že to bude mít trvalejší ráz. Jana Plodková tu hraje tak dobře, že si musí dávat pozor, aby ji mužští zaměstnanci restauračních zařízení neplivali do kafe. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sračka a Plodková je hnusná ženská. Ale na roli blbý sobecký alkoholičky se překvapivě hodí dobře. Nicméně to neznamená žádný plus, proto nemá smysl se na to koukat. ()

Vicar 

všechny recenze uživatele

Na české poměry velmi povedené! Druhá série se podle mě povedla více, ale obě jsou zábavné. Cameo Pavla Novotného je skvělé! ()

PaulBarva 

všechny recenze uživatele

Už jsem se smířil s tim, že nejsem inteligentní intelektuál. Takže já se bavil. A bylo to ale přemlouvání si to pustit. No jo, blbý předsudky a nízký hodnocení jen na 50%. Příběh nebyl složitej ani v jedný sérii, ale fungovalo to a nenudilo. Plodkový jsem věřil a bavil se, občas se i zařechtal. Stehlíková je kost. Havelková roztomile blboučká, ale sekne jí to. Ty vole já píšu jak kdybych si po večerech četl Žena a život :-D ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude pro každého. Divák je tahán do světa, kterému většina nerozumí, možná ani nechce rozumět, a určitě na něj vzhlíží s velkou dávkou kritična, znechucení, ale i závisti. Ten svět je ale ještě mnohem zkaženější, než je tu vykreslováno. Chce to odstup, nadhled a určitou (možná v negativním směru cílenou) empatii. Pak to má vtip, břink a je to zábavná podívaná, kdy si jeden řekne ono Villonovské - Šťasten, kdo s tímhle nemá nic. Plodková zkušeně. Je vidět, jak jí to sedlo. ()

ceduard 

všechny recenze uživatele

Kdybych chtěl někomu vysvětlit, o čem je fenomén proslulý jako "česká přísnost", ukázal bych mu tenhle miniseriál a pak diskuzi na csfd... Jana Plodková hraje jako o život a ano, ostatní jí tu více (Havelková) tu méně (Polívka) zdařile sekundují, ale dohromady to zatím dost dobře funguje. Lidi, sorry jako, ale co byste od dvanáctiminutového webového spektáklu chtěli?! Vzhledem k žánru poctivé tři hvězdy. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Přetrpěl jsem to do konce, když už jsem tomu ten čas na začátku dal. Bohužel, nemělo to nic. Rozuzlení hlavní zápletky mi byla jasná téměř od začátku, resp. tušil jsem, no a jinak se tam nedělo vlastně nic. Když přijmeme fakt, že to nebylo bráno úplně vážně, tak mi maličko vadí ten námět, kdy ten největší gauner, v tomto případě gaunerka, která lže, fetuje a neustále chlastá, ne vlastním přičiněním z toho vyjde jako vítěz. Nejsem úplně moralista, ale kruci - alespoň trochu se o to mohla zasloužit, či mít alespoň nějakou kladnou vlastnost, díky které by se dalo říci - jasně, jsi moje favoritka, zasloužíš si to. ()

catch66 

všechny recenze uživatele

Za mě to má jednu výhodu - je to stravitelně krátké, takže se vám sice udělá špatně, ale vysloveně se nepozvracíte. Jana Plodková tu šlape vodu co jí síly stačí, ale nefunkční scénář jí táhne ke dnu. ()

kinoholik 

všechny recenze uživatele

Plodková na jedničku, ale ta závěrečná rozuzlení, která byla předvídaná od druhého, resp. čtvrtého díku, to bylo zklamání. Pořád jsem doufal, že vymyslí něco překvapivého a ono ne. ()

padlar odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem první tři díly. Nenašel jsem v nich nic, proč bych se na toto dílko měl dívat dále. Něco tak zoufale nevtipného jsem již opravdu dlouho neviděl. ()

trulda odpad!

všechny recenze uživatele

I kdyby se jinak více či méně průměrní herci snažili z h*vna uplést bitch sebevíc, vždycky z toho vyleze h*vno. Takovej odpad+, protože ke s*ačkám typu Jetelín, Bezdružice,... to má ještě daleko. ()

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama