Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (20)

Sexy šéfka (2017) (S01E01) 

Pilotní epizoda více méně průměrná, občas jsem se pobavila, občas to bylo spíš trapné, ale ve finále pro mě byla Sexy šéfka spíš překvapením. Čekala jsem, že to bude větší hovadina. ()

P*cačka (2017) (S01E02) 

Aha, tak jsem to asi zakřikla. Začátek příšerný, celá "porada" mě přišla úplně zbytečná a maximálně trapná. Naštěstí díl zachránila závěrečná scéna s taxíkem. ()

Potřebuju panáka! (2017) (S01E03) 

Sice mě anglické slova v české konverzaci maximálně vytáčí, ale jinak to bylo vcelku dívatelné. O něco lepší než předchozí díl, pořád ale spíš průměr. ()

Máš vokno? (2017) (S01E04) 

Tak tento díl mě opravdu pobavil. Na pět hvězdiček to sice není, ale už teď uznávám, že jsem se seriálu zbytečně vyhýbala a neprávem mu křivdila. ()

Vopice (2017) (S01E05) 

Mě ta dějová linka s Tomášem Měcháčkem prostě nebaví. Začátek epizody sice pobavil, ke konci pro mě ale bylo dlouhých i těch dvanáct minut. ()

Správnej moment (2017) (S01E06) 

Rozjezd zase spíš nudnější, ale druhá polovina epizody zase stála za to. Sice se pomalinku vytrácí vtip, přece jenom se ale divák občas i pousměje. ()

Panic (2017) (S01E07) 

Ale jo, dám čtyři hvězdičky. Konečně zase díl, u kterého jsem se hodně dobře pobavila. I když ten rozjezd zase nic moc. ()

Bankrot (2017) (S01E08) 

Něco mezi třema a čtyřma hvězdičkama. Díl trošku nudnější, ale ten závěr byl prostě pecka. ()

Pinďouři z automatu (2017) (S01E09) 

Miluju, když čistě komediální filmy či seriály dokážou během okamžiku úplně otočit a nastolit dokonalou atmosféru i pro vážnější okamžiky. Navíc i přes to, jaká je Sabina mrcha a jak moc mi ze začátku lezla na nervy, jsem si ji asi nakonec dokázala oblíbit, když mě jí ve finále bylo líto. Skvělý díl. ()

O pár měsíců později (2017) (S01E10) 

Tak kromě toho, že všechna rozuzlení byla více méně jasná už od prvního dílu, jsem s finálem v celku hodně spokojená. Hrozně se mi líbil ten vývoj postavy,díky kterému mi Sabina přece jenom přirostla k srdci. I když závěrečná epizoda neměla více méně žádnou zápletku kromě onoho ne zrovna překvapivého odhalení, užila jsem si ji asi ze všech nejvíc. ()

Lady na dně (2018) (S02E01) 

Rozjezd stejně jako u první série naprosto průměrný, navíc jsem se těšila, že se té pipiny v podání Markéty Stehlíkové konečně zbavím. Tak nic no. Ale scéna s Jardou Pleslem na záchodě luxusní, cliffhanger na konci epizody taky super. ()

Táta v luftu (2018) (S02E02) 

Další průměrná epizoda více méně bez námětu. Dokonce i vtip se nějak vytratil. Ale scéna s Kristýnou Leichtovou byla dobrá, ta se mi snad jako jediná docela líbila. ()

Na značky (2018) (S02E03) 

Rozjezd epizody nic moc a "těhotenské vlogy" mě vyloženě lezly na nervy, jinak jsem se ale konečně zase zasmála. Jarda Plesl s jointem opravdu úžasně pobavil a zápletka s fotbalistou taky super. ()

Láskomejdlo (2018) (S02E04) 

Další vtipná epizoda, u které jsem se dobře pobavila. Děj to sice zase nemělo téměř žádný, ale aspoň jsem se u sledování nestihla nudit. Začíná se to zase hezky proplétat a tentokrát "Single Lady" držím všechny palce už od začátku, takže konečně jsem tam, kde mě jako diváka tvůrci chtěli mít. ()

Na tripu (2018) (S02E05) 

Námět sice super, bohužel ale celý dojem zkazily vlogy, které mě prostě vůbec nebaví. Já vím, že jsou účelně natočené tak strašně stupidně, ale na mě je to už moc silný odvar. Spíš průměrná epizoda. ()

Pleny a diamanty (2018) (S02E06) 

Tak tento díl jsem si užila asi úplně nejvíc ze všech. Začátek sice zase začínal vlogem, proto taky nedávám všech pět hvězdiček, celkový děj byl ale naprosto luxusní. Zápletka s diamanty úžasná a závěrečná scéna pobavila jako snad žádná jiná v celém seriálu. ()

Zešílení (2018) (S02E07) 

Asi si to pět hvězdiček úplně nezaslouží, ale ... Já jsem si nemohla pomoct, Jarda Plesl na začátku tomu dodal korunu. Vyvíjí se to opravdu dobře, zase jsem se skvěle pobavila a závěr mě tentokrát nechává trochu nervózní. Jana Plodková a Jarda mi k sobě prostě úžasně sedí, takového sympaťáka bych Sabině opravdu přála. ()

Svědek (2018) (S02E08) 

Děj se pořád skvěle vyvíjí a "Barunka" se konečně pořádně vybarvuje, nějak ale pořád nemůžu překousnout Sabinu náhlou náklonnost k Anně, která mi stále leze krkem. ()

Rekonstrukce (2018) (S02E09) 

Tak to je snad poprvé, co mě nevadil ten stupidní vlog. Protože tentokrát to nebylo o "mimískách", ale opravdu to mělo nějaké poselství. Co se ale stalo s postavou Michala Kerna mě fakt hodně mrzí. Proto čtyři hvězdičky. ()

Pryč (2018) (S02E10) 

Ten konec mě teda docela zklamal. Každý si to asi domysllí, ale ve finále se pořád jedná o hodně otevřený konec. Ale dobře no, druhá řada byla určitě o hodně lepší než ta první a stoprocentně obhájila ty čtyři hvězdičky, které hodlám seriálu dát. ()

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama