Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Videa (4)

Trailer

Recenze (87)

BigBrother 

všechny recenze uživatele

Popravdě to není tak hrozné, jak to chvílemi působí. Akorát je potřeba vnímat seriál jako celek i twistem na konci. Některé scény jsou vtipné a působí jako z reálného života městského korporátního proletariátu. Plodková představuje vydařenou antipostavu – chová se jako běžný macho týpek na vedoucí pozici akorát že je žena. To je sice fajn, ale čím déle ji známe, tím více začínáme mít podezření, že přes veškeré aspekty, které by ji snad mohly omlouvat, je to prostě jen kráva a všechno špatné, co se jí děje je karma. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Námět rozhodně není špatný, ač bych nešel tak daleko, že bych seriál označil podobně jako pan Mužík, ředitel MAFRA TV, tedy "výjimečný, svěží a novodobý". Podobně jeho výrok, že Single Lady "je úplně tím nejlepším, co jsme v Playtvákovi zatím vyprodukovali", dle mého spíše svědčí o (dosavadní) tristní úrovni jeho produkce... Plodková je nicméně perfektní a zdatně jí sekunduje trio Stach + Šišková + Kopta. Zbytek je takový nanicovatý komparz. A to je zároveň i problémem celého "výjimečného seriálu", že působí strašně nevýrazně. Což o to, těch deset minut týdně tomu člověk v práci obětuje, ale žádná hitparáda to není... 60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se zhrozil, co nám to tu Playtvak připravil za telenovelu. Nalákala mě ale Jana Plodková a tak jsem si říkal, že to hecnu a půjdu do dalších dílů. Nakonec jsem byl poměrně příjemně překvapený, jak jsem se začal těšit na každou další neděli a i když jsem tušil závěr, tak jsem pořád měl nutkání přemýšlet nad tím, co se v dalším díle bude dít. A víte co? Může za to hlavně Jana, protože ta předvedla tak parádní roli, že na ní byla vysloveně radost koukat. Oceňuji propojení s realitou v rámci TV Očko a také děkuji za zjištění, že někdo může žít například i takto. Ne-li hůř. Zároveň jsem rád za zakončení první série a mírně očekávám, co se bude dít v druhé. Každopádně věřím, že Jana nezklame a opět rozjede naprosto parádní potvoru. Podobnou roli totiž v českém televizním průmyslu jen tak dvakrát nenajdete a už jenom proto stojí za to tenhle mini-seriál zkusit. ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

V tom seriálu je všechno špatně, navíc je nesympatický na všech frontách. Od filmařských glitchů v podobě odrazu štábu v okně, přes špatně nazpívanou píseň až po Janu Plodkovou, která je sice hlavní hrdinka, ale tak nějak vás vnitřně sere po celou dobu seriálu. Takže jediný komu se seriál může líbit jsou emancipované feministky jednadvacátého století, které nikdo nikdy nemiloval. Doufám, že to není tím, že takřka devadesát procent filmařského týmu tvoří ženy. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál,oslavující tvůrčí schopnosti člověka vzdělaného - homo kokotus :" poseru se,hovno,seru na tebe ty čuráku,děláš si prdel,budeme šukat? " A mnoho dalších hvězdných bonmotů a elegantních slovních spojení oslavujících krásu spisovné češtiny. Po 5 minutách jsem šel raději studovat lobotomii pro samouky...............moje hodnocení = 0 z 10 ()

Galerie (273)

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama