Reklama

Reklama

Scorched Earth

Trailer

Svět postihla globální katastrofa a lidský druh skoro vymřel. Ti, kteří se dokázali přizpůsobit, zjistili, že potřebují umět přefiltrovat vodu a mít kyslíkovou masku potaženou stříbrem proti zčernalým plicím. Krajem se potuluje lovkyně lidí, jež chytá zloduchy, protože nedodržují zákony, které nastavila prozatímní vláda. Jenže ne každému se chce do rakve, a tak bojuje zuby nehty o svůj proradný život. Když hrdinka konečně zjistí, kam má vyrazit, aby se konečně pomstila za svoji sestru, vymyslí plán, který se jí snaží vymluvit její dobrý přítel doktor. Cesta pomsty může začít! (Rodriguez)

(více)

Recenze (15)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Takovej miš maš, ale nic pořadnýho. K dobrý atmošce chyběla nějaká ta kopjejka navíc . Ginu mám moc rád, navíc holky z MMA není radno moc kritizovat, ale trošku víc herecky projev je potřeba i do podobných filmu. Působila na mě toporně. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tvůrčí uvědomělost dokáže naplnit béčkové standardy. Rozhodně ale nečekejte nějak originálně akční jízdu. Příběh přetéká klišé, absolutně se nelze dočkat čehokoliv překvapivého, kladná hrdinka je patřičně kladná a nechybí jí i osobní angažovanost stran dávné pomsty, záporáci jsou patřičně záporní, značně chamtiví a na nějaké to porušení lidských práv nehledí. Nejhůře obstojí chatrná výprava,tedy přesněji řečeno post-apokalyptický svět, architektura čítá pár chalup, město je jakýsi plácek, na jehož náměstí se odehraje to nejpodstatnější, zbytek se odehraje v interiérech, případně pár mil za městem. Z nebe srší směšné "zkázonosné" efekty. Akce je vedena westernovým stylem, lovkyně odměn připomíná hrdinku z Divokého západu, arcipadouch snad přišel z dob Dumasových mušketýrů, John Hannah se odpojil z přeživší kolony ze série Mad Max. Z celkem zvláštního kostýmového mixu se ale příliš extrovního nevytěží. Chabý scénář dostal do pazour Peter Howitt, který z něj vlastně udělal koukatelný zázrak. Vtiskl tomu určitou formu, kdy divák sice žasne nad tím, že se něco tak okoukaného vlastně realizovalo, nicméně je polichocen účastí Giny Carano, která původně zamýšleného Seana Beana nahradila fajnově. Rating R už se ale dává i u marmeládových scén. Film totiž neshledávám nijak zvláště drsně explicitním, nahota zde také nefiguruje, tak aby se z toho cenzoři nepotentovali. V podstatě je to korektní béčko, vyvedené v seriálovém režimu, co sází na divácky osvědčené postupy a metody. Fajnšmekři a artoví nádeníci samozřejmě ruce pryč. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový postapo western, kde si Gina Carano střihla lovkyni psanců, která jde po padouchovi teorizujícím okolí. A samozřejmě kromě vidiny odměny je to i trochu osobní. Jestliže jsem si třeba u In the Blood říkal, že Gina na tom není herecky tak úplně mizerně, tak tady rozhodně nepotvrdila. To by se dalo přehlédnout, pokud by rozjela nějaké ty svoje zápasnické akcičky, ale ani toho se tady člověk moc nedočká. Sem tam nějaká střelba a trochu krve muselo stačit. Jenže nestačilo. Není to sice úplná hrůza, ale i tak to nestačí ani na průměr. 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Barb Wire 2 vo westernovom style. Proste infantilne postapo s nejakou nehereckou, ktora snad niekomu môze pripadat aspon pekna. Mne nie. Nielen Gina ale aj ostatni pôsobia jak ochotnici bez stipky talentu a dialogy mi cely cas trhali usi. Prekladatel pri nich musel trpiet jak zviera. Bozuzial su neznesitelne nielen dialogy ale aj tych par prestreliek, ktore postradaju akukolvek taktitu a styl. Proste len tak po sebe strielaju bez ladu a skladu a aj strelba z gulometu vyzera jak take neskodne prskanie hrackarskej zbrane. Dufal som, ze film bude mat aspon temnu westernovu atmosferu, ale ani ta sa nedostavila. Je to len sterilna nuda s imbecilnymi dialogmi vhodna len pre otrlych trashomilov. 2/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je prostě moje oblíbenkyně, a tak mi ani nějak nevadí, že film není vyloženě geniální, protože ona zde má dost prostoru. Jen je škoda, že její role nemá více akčních okamžiků, většinou se objede s použitím zbraní, což v jejím případě jen značí nevyužitý potenciál. Zajímavá variace na western. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dvě vodřený hvězdy za postapo western,kde nejsou ani emoce,ani děj nabitej událostma,ani víc akce.A Gina.Vypadá jako by tam hrála její roli Zlata Adamovská.Trapas.30%. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je asi taká herečka, ako ja kozmonaut (nelietam každý víkend z Bajkonuru)! A to mal pritom Howitt doteraz celkom kukateľné filmy... Predpokladám, že platí hypotéku a decká do školy, ináč by sa na to vysral. Zabijácke dialógy! Doc, ktorého hrá Hannah, to zhrnul fajnovo: It's not funny. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ťažký prúser, v ktorom skončila Gina Carano, ktorá sa už asi vyššie nedostane, ale že tam skončil aj John Hannah? Tak to som nečakal. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Je to taková westernovo-ekologická agitka o lidech, kteří tak dlouho kašlali na emise, až nemohli dejchat. Banda dvanácti krutohustých respirátorů dusí blízké okolí a verbuje levnou pracovní sílu do dolu na stříbro, z kterého vyráběj stříbrný prášek na čištění vzduchových filtrů. To se pochopitelně nelíbí lovkyni lidí se srdcem, Gině Carano. Navíc vedoucí těch krutohušťáků jí kdysi zabil sestru, což už vůbec neměl dělat. Film se téměř bez akce táhne jako kyslíková bomba k záverečné přestřelce... no, a to je asi tak všechno. Dvě hvězdičky dávám za poměrně dusivou atmosféru postapokalyptické budoucnosti. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Apokalyptický western, který nenabízí nic přesvědčivého a nic nového. Tento snímek mě dost připomínal Fist of the North Star s Gary Danielsem. Dovedl bych si Ginu představit v mnohem lepší roli, tenhle příběh nemá patřičnou sílu a je to zbytečně uspěchaný až nudící. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Totální amatérská blbá tupá sračka s otřesnými hereckými výkony, kravským dějem a plně idiotskými dialogy. Celé jsem to přeskákal, dívat se na to nedalo ani s největším sebezapřením. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Alebo ked chcete natočiť postapo alá madmax ale máte vifonkový rozpočet. Nič svetoborné, ale pozerateľné. avšak čakal som viac po akčnej stránke a hlavne po súbojovej stránke a ono hovno. Ale uznám, že v tomto filme vyzerala v tom klobúku Gina dobre. A pasáž s guľometným džípom bola výborná. ()

ArchAngel_ odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý potenciál a námět, ale naprosto příšerné zpracování - režisér a scénáristé by měli změnit zaměstnání, talent na filmy nemají. Jedna * za herečku na kterou se dobře dívá :). Ale zvuk je lepší skoro vypnout. nejlíp hraje, když nemluví :D ... film má stupidní dialogy, imbecilní postavy, extrémně mizerně zahráno a film je absolutně bez atmosféry. Viděl jsem lepší amaterské youtube filmy. Hodnocení: 5% ()

Reklama

Reklama