Reklama

Reklama

Luisa a Lotka

(TV film)
  • Německo Das doppelte Lottchen
Trailer

Luisa a Lotta se potkají na prázdninovém táboře a zjistí, že jsou jednovaječná dvojčata, která si rodiče rozdělili, a neřekli jim o tom. Dívky vymyslí, že se vymění a zkusí žít život té druhé. S rodičem, kterého dosud nepoznaly... (TV Prima)

Recenze (10)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Holky prošli jste kolem odpadu! Sračky stylu jsem hrozně tlusta je až moc na mě debilní holky v debilním příběhu jedna slovní sračka za druhou nevím o co tady byla snaha ale vůbec se nepovedla bež si sama zaplavat na příč bouře. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milý rodinný film, ktorý je skôr priemernou oddychovkou ako nejakou výnimočnou drámou. Už od začiatku bolo v podstate jasné o čom to celé bude a každému zrejme bolo jasné v akom duchu sa ponesie klasická šablóna až k očakávanému záveru. Ale inak natočené to bolo vcelku solídne, len tá dramatická linka mohla byť veru o čosi markantnejšia. Takto mi to prišlo všetko akési príliš priamočiare a akoby jednoduché. Daný námet podľa predlohy Erich Kästner tu už bol vo viacerých variáciach, no v tejto podobe neprináša v podstate bohužiaľ nič prevratné. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

když máte plné zuby politiky a podíváte se na tenhle film ,tak vám to přijde jako velice příjemně strávený čas.Jen nesmíte přemýšlet o tom kolik je tam toho přitaženého za vlasy ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové, herecky mizerné (byť holky sympatické). žádná zápletka, dialogy debilní. Za mne nejslabší, co jsem kdy na toto téma viděla. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Pekný film o tom, že deti potrebujú oboch rodičov. Je super, že v tomto filme je vyjadrená podpora oboch rodičov pri výchove detí a že dievčatá spojili znova celú rodinu. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Již několikátá předělávka německé "pohádky", kteoru nejvíc proslavila Lindsay Lohan se svou Pastí na rodiče. Ta byla vtipná i fajn. Tohle je ale čistý peklo. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Neinvenční zpracování klasického tématu. Především fáze seznámení na táboře a následného objevení příbuzenství je trestuhodně odbyté a nevyužité. Za klad považuju herecký výkon dvojčat a svižný střih. ()

Pampa 

všechny recenze uživatele

Protože má prvně viděná verze klasiky Luisa a Lotka byla z roku 1994 nemám s moderním zpracováním problém. Tato verze z roku 2007 byla, i přes mou původní nedůvěru, příjemným rodinným filmem. Potěšující fakt je, že holky hrají skutečná dvojčata a ne jen "rozdvojená" jedna herečka. Spoiler: Dnešní doba se prostě bez mobilu neobejde a tady mělo svůj smysl a otevřený konec je taky lepší než původní pohádkový. Je prostě nová doba. ()

Reklama

Reklama