Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter (Michael Peňa) žije se svou ženou a dvěma dcerami poklidný život. Jedinou komplikací jsou Peterovy podivné noční můry, které ho zaprvé odvádějí od rodiny a zadruhé ukazují vize útoku na město nějakým tajemným nepřítelem. Jak se ovšem brzy ukáže, sny se změní na nelítostnou realitu... (C0r0ner)

Recenze (106)

Easykill 

všechny recenze uživatele

Béčkové scifi ala Netflix trochu jinak. Musím uznat, že jsem byl celkem překvapen a to hlavně twisty. Od začátku to působí tak klišoviťe a vy prostě víte, že přijde další válka světů. No každej ať si zjistí sám. Za mě v pohodě a má to i nějakou tu výpovědní hodnotu.. ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

no podla komentov som čakal niečo horšie...ale je to celkom fajn..niečo ako Skyline..a ten záver ma prekvapil..a to ma málokedy/čo prekvapí..:) ()

Tafi.CK 

všechny recenze uživatele

Lehce táhlé, nicméně lehce nadprůměrné sci-fi kterému ale přidává dost na zajímavosti zápletka. Kdybych k tomu dostal lepší soundtrack, byl bych nadmíru spokojený. ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Pustil si komp a na Hellshare si zadal diváci doporučujú. A toto ti tam vyšlo.... malý súbor, dobrá kvalita.... No a tak nič netušiac si si pozrel mix vojna svetov, take shelter, Cloverfield s jedným mindfuckom. A potom popcorn... No moc sa nevyznamenali tvorcovia. Máš rád lizzy caplan... ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mn e tak nízké hodnocení, kdyby film dostal nálepku Spielberg nebo Tarrantino, tak by se každý po..... konečně snímek s překvapivým rozuzlenim. Netflixu fandím už dlouho, má zajimave projekty a fajné seroše 😉 ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Myslienka mala potencial, ale to bolo asi vsetko. AI tema upadla medzi nudnymi prestrelkami do zabudnutia, herecke vykony vseliake. Avsak film zaklincovali s otvorenym koncom na pokracovanie (zly vtip) a katastrofalnou CGI v poslednych scenach - to uz sme sa smiali na plne hrdlo a mne sa zdalo, ze som sa vratil do dob PlayStation 1. Davam tomu velkodusne 2* ()

Jarv 

všechny recenze uživatele

Ta netflixovská produkce je vskutku trefou do černého. Nepamatuji si, kdy naposledy jsem nějaký jejich film hodnotil přinejmenším pod tři hvězdy. Rozpočet určitě zdaleka nedosáhne na moderní velkofilmy, navzdory tomu jsou efekty celkem slušné. Nemohu opomenout tempo, které nabere plné obrátky hned ve 20. minutě a jede až do konce. Co mě však skutečně hodně překvapilo, je samotné rozuzlení. Od tohoto snímku jsem skutečně čekal jen obyčejnou levnější sci-fi akční řežbu bez hlubšího příběhu, ale zmýlil jsem tak maximálně, jak to jen šlo. Jediné, co bych vytkl, je úplně závěrečný efekt s padáním mostu za vlakem, který byl opravdu hodně umělý. V tomto případě jsem se však pozastavil s nepochopením, jelikož ve filmu je tolik mnohem složitějších scén, které se přesto povedly na jedničku. Vtipné je, že jsem včera večer hodně váhal, zda si to mám pustit, a nakonec jsem nucen uznat, že kdyby byly všechny ostatní snímky alespoň takové kvality, měl bych po zbytek svých večerů v životě o zábavu postaráno. 85% ()

meeow-glee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako ten klasický netflixovský kočkopes - sice scifi, ale většinou se to odehrává jen v něčí hlavě. Sice hypermoderní a z budoucnosti, ale všechno je to jen cégéíčko a zbytek upravená ikea. Pak se to v jednom momentu, který je podle mě hrozně umělý a nepřirozený, zlomí, a v následujícím zbytku filmu (předtím, než přijde rozuzlení) to jednak brnká na strunu obecného lidského strachu před smrtí a pak taky na strunu rodičovského ochranitelského pudu vůči svým robátkům. Párkrát jsem měl fakt slzy na krajíčku. Rozuzlení je ve stylu "převrátíme vám celou perspektivu vzhůru nohama a všechno je nakonec úplně jinak", nicméně mě to vůbec nevadilo, ba naopak to celému tomu trošku ploššímu filmu dalo velmi zajímavý rozměr. Tři hvězdičky jak vyšitý. ()

skipik12 

všechny recenze uživatele

Za mě to uplná blbost nebyla- jako dalo se to asi ještě trochu rozvinout,zamakat na scenaři, ale určitě je to zajimavé SCI-FI, které je akční a myslím, že se dá nad tou myšlenkou určitě zamyslet, polemizovat. Určitě stojí za zkouknutí, určitě 100x víc než uJurassic world fallen ..to jsem málem rozkopal televizi v půlce :))) ()

dunbar 

všechny recenze uživatele

Béčko s Ačkovou vizualitou. To už dnes v dobe CGI asi fakt nie je pridrahé. Už úvod s tou otravne spomalenou kamerou a filozofovaním naznačil vo co go. A scéna so štartovacími káblami sa ukázala ako kľúčová :-D ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

S tím hodnocením tady to moc nechápu. Asi to není od Marvela nebo DC a není tam maník v latexu nebo s pláštěnkou s velkým S na hrudi nebo nedejbože seveřan s kladívkem, tak to je holt málo in a nefrčí to tak to nemůže mít žádné vysoké hodnocení. Asi. Já jsem byl navýsost spokojen. Rodině čelící mimozemské invazi fandíte a netušíte kdo nakonec přežije. Chvílema solidní napětí a příběh s pointou, čili atributy které strčí do kapsy nejeden velkorozpočtový blockbuster hodnocený tady automaticky jako ty největší klenoty filmu. ()

Boy.Osaka 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení skvělého low-cost sci-fi. Má to kvalitní resp. dostačující triky, dobré herecké výkony, i když ty děti sou fakt otravný, ale hlavně celý film má velmi kvalitní a uvěřitelný scénář. Hlavně ten skoro závěrečný twist je fakt super. Natočit toto někdo známější s větším rozpočtem tak se tu hejtři uhvězdičkujou. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Film splní svůj účel zabavit na jeden večer. Je v něm sousta akce a... A čeho dál? Uřvaných fakanů, kteří jsou klišovitě otravní a nebezpeční sami sobě, srdcervoucích shledání, když se na Vás valí tlupa nepřátel a otravných fracků, kteří se Vás svým chováním snaží zabít. Hm, ty děcka jsem zmínil dvakrát. Asi proto, že mě fakt vytáčely. Vcelku dobrý film, který by stál i za víc, kdyby nebylo spousty blbostí, které se v něm udály. Ve svém žánru pěkný průměr. ()

TadeasK7 

všechny recenze uživatele

Film jsem dokoukal před 15 minutami a divím se tak nízkému hodnocení. Nechápu, co tady na tomto filmu lidem vadí!? Na to, ze to je od Netflixu, tak musím smeknout. Film byl napínavý, jako kšandy. Tohle by lehce strčilo do kapsy lecjaké Hollywodské “akční a velkorozpočtové filmy”. Ten film měl všechno, co by film měl mít. Napětí, akce, empatie a sakra dobrý důvod vědět, proč ten útok vůbec začal. Ten zvrat toho filmu je uchvacující. Nic takového jsem nečekal a ze se mi v hlavě tvořilo teorií. Jako odreágovačku v 1 hodinu ráno, když jsem nemohl spát mi to dalo přesně to, co jsem chtěl vidět a dlouho jsem neviděl. Nerikam, ze to je film, na který se budu dívat 2x do roka, ale tak nízké hodnocení si určitě nezaslouží. Pokud jste nadšenci do sci-fi filmu, tak určitě doporučuji. Nudit se nebudete. 4 z 5 hvězd. ()

Reklama

Reklama