Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Olík 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville…..myslím, že tohle jméno samo o sobě stačí. Má zábavný park, má tam atrakce a všichni z nich padají….konec, tečka, finito. Dějově (boj dvou sousedních podniků) jako z osmdesátkové komedie, stylizací klasický Jackass. Jednovečerní zákusek…..nic, co by mělo univerzitního profesora zvednout ze sesle. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Všeho schopnej Knoxville je k nezastavení celej svůj život :) a neustále pokračuje v devastaci svého zhuntovaneho těla .. hvězdičky za to.. že to magor natáčel všechno sám ( mnoho zranění při natáčení) jinak bohužel..slabota..film vesměs o ničem.. krom krkolomných kousků ..sranda žádná.. od zkušených pardu z Jackass bych čekal mnohem více.. 35% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, který by měl mimochodem kvůli vzhledu už spíš nosit jméno Benicio Del Carrey, si při natáčení přivodil nejvíc zranění za svou dosavadní kariéru. Ten soupis vypadá, jako kdyby ho několikrát přejel kombajn, ale směrem k výsledku byla jeho oběť naprosto zbytečná. Snaha navléct jackassové korálky šílených kaskadérských kousků na nějakou příběhovou nit hraničila s marností, ale za tu bolest to jako recenzent Action Park Advisor na ty dvě hvězdy nakonec vytáhnu (byť je to těsný jak nátělníky Chrise Pontiuse).. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí ukázek jsem počítal s tím, že tady Johnny Knoxville nemůže šlápnout vedle. Téma, které mu je hodně blízké, jen kdyby nevypadal už tak staře. Vždyť mně během filmu došlo, že já ho vlastně ve filmu docela dlouho neviděl. Čím to ale může být? Vždyť komediální vlohy on má a akční sekvence vždycky ovládal bez problémů sám. Tady mu sice táhne na padesát, ale kaskadérských kousků se pořád nebojí, což mu jde určitě k plusu. Action Point ale ztrácí námětem, který je jednodušší víc, než je balík toaletního papíru, ale na druhou stranu překvapuje momenty, kdy stojí za to pozorovat vše, co se na plátně děje a i to, co se děje za snímaným hercem. V pozadí scény totiž zažijete více legrace, než přímo před ní, což je možná největší problém filmu. Je fajn, ale podle mě měl rozhodně navíc. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho další film mimo Jackass. Nápadov na komédiu s témou a zabavný park je žalostné málo. Práve preto film zaujal a pobavil. Síce menej ako Johnnyho film bad grandpa ale aj tak.. mohlo to dopadnúť aj lepšie, ta dráma s dcérou ku koncu mi prišla zbytočná. Komédia na nedelný oddych ako stvorená. 4* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov bežia nevydarené scény. (Johnny.ARN)
  • V původním Akčním parku ve Vernonu zemřelo v letech 1976–96 šest návštěvníků. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama