Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Původně byla do role Four Finger Annie obsazena Instagramová hvězda Ceilidh Joy Garten, ale později byla nahrazena herečkou Brigette Lundy-Paine. (Dr Lizal)
  • V původním Akčním parku ve Vernonu zemřelo v letech 1976–96 šest návštěvníků. (Dr Lizal)
  • Film je volně inspirovaný Akčním parkem, který se nacházel ve Vernonu ve státě New Jersey a který se otevřel v roce 1979. Mnohými byl park považován za nejnebezpečnější zábavní park na světě. (MeanWhile)
  • Zranění, která Johnny Knoxville utrpěl během natáčení, byla například: čtyři otřesy mozku, zlomená ruka, dva vylomené zuby, několik řezných ran, natržený meniskus a další. (MeanWhile)
  • Johnny Knoxville provedl všechny kaskadérské kousky sám. Kvůli tomu musel během 14 týdnů navštívit několikrát nemocnici. (MeanWhile)
  • Počas záverečných titulkov bežia nevydarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama