Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perla je nejvyšší a zároveň nejlépe zabezpečená budova na světě. Přesto její majitelé najmou velezkušeného bezpečnostního experta Willa Sawyera (Dwayne Johnson), aby to oficiálně potvrdil. Jenže pak začne v budově hořet a o technickou závadu se rozhodně nejedná. Will, coby bývalý šéf týmu FBI, který se specializoval na záchranu rukojmích, zažil už leccos, ale tohle je přece jen silná káva. Požár se rychle šíří a Will zjistí, že právě on je podle policie odpovědný za jeho založení. I když se zrovna pohybuje mimo budovu, bude muset rychle dovnitř, protože v jednom z nejvyšších pater je uvězněna jeho žena (Neve Campbell) se dvěma dětmi. A to stále ještě není všechno, v mrakodrapu se pohybuje ozbrojený gang, se kterým se bude muset Will taky vypořádat, pokud chce své blízké zachránit. Ještě jsme zapomněli zmínit, že po vážném zranění z minulosti má jednu nohu umělou a že jediná cesta do domu v plamenech vede přes vedle stojící jeřáb, z jehož ramene ve výšce několika desítek metrů bude muset přeskočit. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak nemusíš ho hned zahazovat, prostě si ho odlož, tam někde u poklady nebo jak se dávají kabáty, ale když to uděláš, tyyyy mohl bys dát čtyři :)) 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Natočil pokračovaní kde hrali hlavní roli androjské vstahy, zpytvořené ještěrky z mateřskymi city... A novym typem vypudění Xenomorfa... Vyblití! Se divim že si tam Walter z Adamem rovnou toho vetřelce neupíchali?! 8)

na příspěvěk reagoval Rulf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

heh říká někdo, kdo nechápe ani svoje vlastí příspěvky. Radši už mlčte hoši, to bude dobrý.........možná :)) 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jedno mi Tom Tome vysvětli, ty sem můžeš kopírovat svoje komentáře, ale proč to tedy chceš zakazovat mně ? S tím, že bych to měl smazat a když to neudělám, tak mi začneš vyhrožovat likvidací. Tomi tedy vysvětli Tom Tome....

 (hodnocení, recenze)

Rulf

To není o nenávisti, ale spíš demenci daného uživatele :)

na příspěvěk reagoval Rulf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

už to sem zase cpeš ? a proč to cpeš sem ? tohle je úplně jiná diskuze, k úplně jinému filmu, proč to sem cpeš ? nevíš od čeho pošta ? zase to sem cpeš Tom Tome

 (hodnocení, recenze)

Rulf

Zklamání :( Ridley Scott u mě nezabodoval. Film vskutku o ničem. Po shlédnutí filmu se nedivím takovému hodnocení (a to je ještě docela vysoké). Nejhorší Vetřelec ze všech! A to jsem zatraceně velký fanda Aliena. Fandil jsem jim i proti Predátorům. S některými tu musím souhlasit a z některými zcela určitě ne. A dát pět hvězdiček tomuto filmu je fakt kumšt.
Žádný dojem, bylo to velmi slaboučké. ** 40 %.

Pro někoho to samozřejmě krásné je a pro někoho nemusí. Nešel jsem do kina sám a i zbytek bandě se to moc nelíbilo, a taky jsou fandové Alieních sériích. Prostě původní vetřelci byli mnohem lepší, než tady ta smíšenina. Neuchvátilo, nezanechalo to ve mě pozitivní myšlenkové pochody. Ani ta atmosféra nebyla uspokojující. Všeho tam bylo málo a to mi prostě vadí. Já šel na Vetřelce a pořádný nářez s nadupanou akcí a s tím, že se monster budu bát a v sedačce to se mnou zacloumá a budu na to čumět s otevřítou držkou a skoro nedýchat. Mimo to jsem dostal film s minimální akcí, minimum vetřelců a pomateným Davidem (stvořitelem gremlinů) a obkecávajícím dějem zároveň s dialogy.

Zkratka: V Covenantu se potkáváme s hloupými postavami, tak jako v Prometheovi a nějakých zásadních odpovědí se bohužel nedočkáme. Spíše naopak, na povrch vyplavou další a další otázky (není možné, je všechny odpovědět, protože ani ''všechny'' zodpovězeny nejsou - blbci, pořád tu řešíte co jak bylo - není řešitelné). To ovšem neznamená, že by se člověk nic nového nedozvěděl, každé vysvětlení je však okamžitě nahrazováno dalšími třemi otázkami. Veškeré debaty k tomu filmu jsou zcela zbytečné, protože se dohadování nikdy neskončí. Děkuji vám za pozornost :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

Reklama

Reklama