Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perla je nejvyšší a zároveň nejlépe zabezpečená budova na světě. Přesto její majitelé najmou velezkušeného bezpečnostního experta Willa Sawyera (Dwayne Johnson), aby to oficiálně potvrdil. Jenže pak začne v budově hořet a o technickou závadu se rozhodně nejedná. Will, coby bývalý šéf týmu FBI, který se specializoval na záchranu rukojmích, zažil už leccos, ale tohle je přece jen silná káva. Požár se rychle šíří a Will zjistí, že právě on je podle policie odpovědný za jeho založení. I když se zrovna pohybuje mimo budovu, bude muset rychle dovnitř, protože v jednom z nejvyšších pater je uvězněna jeho žena (Neve Campbell) se dvěma dětmi. A to stále ještě není všechno, v mrakodrapu se pohybuje ozbrojený gang, se kterým se bude muset Will taky vypořádat, pokud chce své blízké zachránit. Ještě jsme zapomněli zmínit, že po vážném zranění z minulosti má jednu nohu umělou a že jediná cesta do domu v plamenech vede přes vedle stojící jeřáb, z jehož ramene ve výšce několika desítek metrů bude muset přeskočit. (CinemArt)

(více)

Diskuze

miz.

miz. (hodnocení, recenze)

Standardní žluťácka  sračka.

Tím nás budou jednou krmit a budete vzpomínat na Ulici :-(

Vasekdvor

Vasekdvor (hodnocení, recenze)

Brucy tys nabral svaly! A tentokrát jsi nešel do Nakatomi ale jinam ! Už ohraný, smrtonosná past už tu byla, nic novýho.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel bero smazal svůj příspěvek.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Něco bych bral lépe zpracovaný.Jako jednohubka dostačující.Víc vtípků.Izolepa nezklamala.Další díl na lodi či v podzemním něco a blíž k smrtonostný pasti...Nebrat to tak vážně - trošku odlehčení...

remy

remy (hodnocení, recenze)

Tentokrát mě teda Rock dost překvapil. Čekal jsem opět lehce nadprůměrnou popcornovou zábavu, ale dostal jsem vlastně hodně solidní mnohdy až napínavou jednohubku, která mě bavila od začátku do konce. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Je to strasna chujovina. Rocka asi pri tom uvodnom vybuchu zasiahol nejaky mutagen pretoze to co cely film stvaral pred zelenym platnom by si netrufli ani niektori superhrdinova z komixov.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Readyxx smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Aha, takze kym este sem tak hral v nejakom dospelackom filme, tak si ich odjebaval, ale akonahle zacal tocit filmy pre male deti, tak ti to sedi. :))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

mně teď Johnson, dost sedne, nejdřív Jumanji, pak Ničitelé (ty sou úplně bomba) a pak tohle, jako na to, že tři....čtyři roky zpátky, sem mu dával odpad nebo jednu hvězdičku, tak teď se mi hodně líbí, jak hraje a v čem hraje. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak Waca tři, sem to tušil, byl bych rád za čtyři, ale tak hej pevný trojky, nejsou vůbec špatný :) 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Fakt to vidim na 2*, co ja dvakrat viac ako volovina Rampage.

Rockova kariera je v riti. Toci filmy pre celu rodinu, ale nic poriadne. Jedno vydarene Jumanji ho v mojich ociach nezachrani.

na příspěvěk reagoval Rulf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

a navíc bychom se shodli a jelikož Lacike si už připravuje dvě hvězdičky, tak bychom mu ukázaly jak že tomu nerozumí :))  hele Cizineci ve vlaku, si dal tři a vykolejení vlaku se ti líbilo, tak tady to máš ještě víc umocněný. A navíc, ono se to fakt nebere moc vážně. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

Reklama

Reklama