Reklama

Reklama

Jste chytřejší než váš mazlíček?

(seriál)
  • Česko Jsme chytřejší než zvířata? (více)
Velká Británie, 2016, 2x44 min

Obsahy(1)

Pořad Jste chytřejší než váš mazlíček? zpochybňuje předpoklad, že lidé jsou nejchytřejší druh na Zemi. Ve speciálních úkolech totiž vždy proti člověku postaví určité zvíře. Dva díly představují výzvu pro lidi a zvířata, kteří musí zvládnout neuvěřitelné úkoly, aby se rozhodlo, kdo má nejlepší paměť, prostorovou orientaci, nejlépe řeší problémy a zvládá orientaci při měření sil mezi lidskou inteligencí a neprobádanými schopnostmi zvířat mimo jejich běžné prostředí. Výsledky jsou překvapivé, humorné a často jedinečné. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých postřehů a hromada směšného flagelantství na téma jak je člověk ve skutečnosti hloupý a arogantní a zvířátka chytrá a hodná. To je teď taková móda. Přitom je vždy vybrán jeden úkol, na který se dané zvíře specializuje a skutečné přednosti člověka, díky kterým tomu tady šéfuje on, ukázány nejsou. Člověk se tedy z toho dozví dost málo a ta chytřejší zvířata to z nějakého důvodu absolutně netankuje. U Britů bych v jednoduchém přírodopisném pořadu takový fail nečekal, ale časy se asi fakt mění. Plusem je alespoň český dabing od Petra Rychlého. ()

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád dokumenty. Většinou se na ně dívám, když žeru, což znamená, že týdně jsem schopen shlídnout až dvacetosm hodin filmu, u kterejch se něco pěknýho dozvim... Tak třeba u této pičusoviny jsem přišel na to, že v souboji s hadem jsou naše výhody: máme nohy a ruce, máme uši. Naopak výhodou hada je: má jedovaté kousnutí! Takže abych to shrnul: ,,milí britové, pro svoje přehloupé spoluobčany i nadále natáčejte podobné sračky, jestli to potřebujou". Vzkaz pro ČT: ,,jděte s tím, prosím, do prdele, děkuju". ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama