Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Sakurada je malé město na pobřeží Tichého oceánu, které je jiné než všechna ostatní. Skoro polovina zdejších obyvatel má totiž nějakou speciální schopnost. Tyto schopnosti jsou u každého jedince jiné a jejich rozsah je obrovský od schopnosti poslat jakoukoli zprávu do mysli jiné živé bytosti přes možnost stvořit svou myslí nový život až po schopnost vrátit čas do libovolného momentu v nedávné minulosti. Jednoho dne se na zdejší střední škole potkává mladík Asai Kei s dívkou Haruki Misorou. Oba jsou nadaní zvláštními schopnostmi, které jakoby byly pro sebe vzájemně stvořené. Haruki dokáže vrátit čas o tři dny zpět a smazat vzpomínky všech, včetně vlastních, na to, co se událo, a Asai je jediný, na kterého Haručina schopnost nemá vliv. Tak se tato dvojice spolu s několika dalšími talentovanými spolužáky pouští do řešení nejrůznějších případů, do kterých jsou zapleteni další lidé se schopnostmi, a snaží se všem pomoci tak, jak jen budou moci... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na to, jak to mělo zajímavý začátek a udržovalo si to svoje tempo, tak mě celkem ten konec zklamal. Čekal jsem, že se to bude celé nést v dramatickém duchu ohledně těch nadpřirozených schopností - což se svým způsobem nese, ale jako druhotný příběh, hlavní příběh je v romantickém duchu, kdy je to vlastně o tom, která ze dvou slečen zvítězí na srdcem jednoho kluka. To vše je zabalené v mysteriózním duchu a inteligentním jazyku (občas až do úrovně filosofie, psychologie a etiky). Je to sice trochu složité přelouskat a trochu se v tom množství všech informací člověk ztrácí, ale je to příjemná podívaná, která úplně neurazí - je to prostě jen něco jiného, než je mainstream. Animace je slušná a hudba tak nějak přebytečná - krom instrumentální stránky na podkreslení atmosféry by tu žádná jiná nemusela být, ale je mi jasný, že musí udělat jako obvykle OP, ED ad., aby tu prostě něco bylo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Chytré a docela příjemné anime, které je ale tak nějak nudné... Příběh z města, kde má podstatná část lidí nějakou svou speciální schopnost, kde to vše dozoruje tajemná organizace a kde se objevují nejrůznější konflikty - tohle všechno zní skvěle. No jo ale k čemu to je když se všechno vyřeší jen za pomoci dlouhého a obsáhlého mluvení a faktu, že když se něco napoprvé nepovede domluvit, tak má hrdina možnost to zkusit (domluvit) znovu. Navíc vše působí tak nějak bez emocí, stejně jako většina hlavních hrdinů, kteří všechny ty emoce řeší až na poslední chvíli a tím, že vše zase jen domluví a vymluví ani to finále nepůsobí jakkoli intenzivně. Jistě, věci o kterých se tu mluví a způsoby, kterými se vše řeší jsou podle mě logické a inteligentní, ale dlouhé dialogy, ať už jakkoli chytré, stejně jako třeba dlouhé komentáře, udrží pozornost jen u některých z nás... 6/10 ()

Reklama

Galerie (64)

Reklama

Reklama