Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po událostech popsaných v předchozí sérii nemá Guts ani chvíli na odpočinek. Zlo známé jako Femto na sebe vzalo svou lidskou podobu, a tak se do světa Midlandu vrací Griffith, vůdce kumpanie Jestřába. Toho kromě jeho krásy předchází i pověst, podle které by právě on měl být předurčen k tomu, že ukončí válku v Midlandu a přivede zemi k blahobytu. Tak Bílý jestřáb získává nové následovníky a jeho moc i díky jeho spojení s temnými silami den ode dne roste. Pouze Guts ví o tom, co se za maskou Bílého jestřába skrývá, a kvůli všemu, čím si musel on i jeho milovaná Casca projít, přísahal, že si s dotyčným vyřídí účty za každou cenu... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (14)

Morth87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Urcite o dost lepsi nez predchozi serie ze 2016, ktera by mohla nest podtitul, kde je Casca? Protoze tam prakticky jen hledaji Cascu, ktera se az otravne nesmyslne dokola ztraci.  Konecne je zpet Griffin, jsou tu nove zajimave postavy, jako carodejnice, moonlight knight apod + nadupany berserker armor.  Bohuzel, Casca je opet po celou serii invalidni a obcas se zas ztrati…takze nezbyva nez ji jit po dvestepadesate hledat - asi autora vzrusovala predstava ji neustale zachranovat.  No a vlastne zaver serie je zas uplne o nicem, nic se nestane, Griffith se vubec neobjevi, proste opet vzduchoprazdno, aby bylo o co ukazat v dalsi serii, ktera mozna ani nevyjde. Takze po 24 dilech jsme vlastne porad na zacatku…. Casca je mimo, Guts vse rozmlati a Griffith sice vylezl na chvili na povrch, ale vlastne zadny zasadni zasah do deje se nekonal.. Za me takovy prumer, ale rozhodne obrovsky posun proti te tragedii ze 2016. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pokračování jednoho z nejlepších anime. Bohužel po dějové stránce mě tato řada přišla nejslabší. I předchozí řada s apoštoly byla zajímavější. Zde se jedná jen o setkání s plochou čarodějnicí, páru nový protivníků a získání brnění. Nic víc. Spíše takový úvod než třetí řada našlápnutého seriálu. ()

Reklama

Danken07 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále mám s týmto anime problém. Ta animácia sa tu proste nehodí! U anime ako Ajin, Sidonia no Kishi a Blame! mi to vôbec nevadilo, hlavne kvôli tomu že väčšina sa odohrávala v normálnom svete. Ale Berserk je iný, ma byť brutálny, ma mať temnu atmosféru, krásne fantasy prostredie, strašidelných démonov a záporakov. Takže dúfam že už nebude pokračovať, ale urobia reboot s lepšou animáciou. Ale dokázal ma zaujať, hlavne kvôli Berserker Armor. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti části/sérii z roku 2016 rozhodně zlepšení. CGI animace už tak nebije do očí a dá se na ní v pohodě dívat, ale přecejenom je potřeba na ní ještě zapracovat (třeba pro anime typické vyjadřování určitých emocí si vzhledem k povaze příběhu mohli odpustit). I příběh je lepší, není tak roztěkaný jako v předešlé části/sérii, je naopak přímočarý bez zbytečných odboček. Prohlubují se i charaktery postav a vztahy mezi nimi. K mnou vytouženému střetu sice pořád nedošlo, ale aspoň se tu Griffith objevil už přímo. Taky se nemůžu dočkat okamžiku, až Casca zase bude sama sebou. Musím přiznat, že svět Berserka se mi začíná dostávat pod kůži. 8/10 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď už v seriáli, kde je hlavnou postavou Guts, tvoria podstatnú časť epizód bezvýznamné rozoberanie prežitého, výčitky, trápne fillery na úkor predošlej drsnosti, brutálnosti a hlavne správne stupňovanému rozprávaniu deja, niečo je zle. Kvalita postáv ustúpila ich kvantite. A keď si scenáristi nevedia dať rady, použijú osvedčené deus ex machina a privolajú rytiera, ktorý všetkých zachráni. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama