Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Masamune Izumi je středoškolák, který si ve volném čase vydělává jako spisovatel příběhů mangy. Zatímco Masamune žije svůj život naplno, jeho sestra Sagiri je už víc jak rok svévolně zavřená ve svém pokoji a tedy plně závislá na svém bratrovi. Masamune je kvůli tomu nucen přidat ve tvorbě, což se mu díky spojení s enigmatickým ilustrátorem zvaným Eromanga daří; jen kdyby ty ilustrace nebyly tak perverzní. Přestože je Eromanga dozajista nechutně zvrhlý otaku, i tak by se s ním rád Masamune někdy osobně setkal. Jeho přání se mu shodou okolností brzo vyplní, když zjistí, že tajemný Eromanga je ve skutečnosti jeho sestra Sagiri! (Scalpelexis)

(více)

Recenze (10)

q66 odpad!

všechny recenze uživatele

Další bullshit od autora OreImo, tentokrát dost možná ještě horší - jdě to vidět už na tom, že ten naznačovaný incest tu ani není ta nehorší věc, to bude ta "komedie" - v tomto případě se jedná o ten nesnesitelný typ plný ironicky mírně sebekritického otaku "humoru", kde jde úplně jasně vidět, že kdyby to autor bral vážně, tak by něco takového nepsal. Jediným pozitivem tím pádem je grafika a to hlavně design postav, za který by si to možná tu jednu hvězdu zasloužilo (2/10), ale ne - odpad a číselně hodnotit nebudu. ()

poleno 

všechny recenze uživatele

Ano, některé věci tu jsou opravdu přes čáru, ale děj ( co se týče té Manga-linky) není špatný. Rozhodně neoslní, ale zvracet se mi z toho taky nechce. Toto anime není pro každého. Not good, not bad, lepší průměr 2* (30%) EDIT: Když jsem tento komentář psal, neměl jsem toho nakoukáno tolik. Teď vím, že se jedná o celkem slušný průser. ()

Reklama

Starletka odpad!

všechny recenze uživatele

Sledováno v rámci Anime-Planet Lottery Game Spring 2017. Jestli bylo účelem tohoto anime vyvolat zhnusení až fyzickou nevolnost, tak se mu to daří naprosto skvěle. Kdyby to byl obyčejný, perverzní harém, ok (takových už bylo). Kdyby to byl seriál zaměřující se na vztah dvou sourozenců, ok (i kontroverzní témata dokážou být podána zajímavě). Kdyby to byl seriál o malých holčičkách, ok (za předpokladu, že by se chovaly jako děti). Ale proboha, kombinovat tohle všechno dohromady?!? Který chorý mozek?!? Ne, fakt mi nedělá dobře sledovat partu 12letých (slovy: DVANÁCTILETÝCH) malých holčiček, které se neustále promenádují ve spodním prádle nebo rovnou nahé (což musí být samozřejmě zdokumentováno ze všech možných i nemožných úhlů), do toho vydávají mučivé, kňučivé zvuky a mluví o tom jak rády olizují kalhotky a milují ochinchiny. Pomoc. Ne, víte co je na tom všem nejhorší? Že se najdou lidé, kteří se na tohle dívají dobrovolně a rádi. 0/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuto 5 epizod, drop] Říkám si, jestli nejsem moc out, když se najednou všichni jmenují Masamune. Mix kresby ze SAO a kombinace sourozenecké dvojice + styl života z No Game, No Life (hlavní postavu dabuje dabér z obou těchto seriálů; náhoda?) nám prozatím představuje komedii ze světa střední školy (dlouho nevídané) + tvorby mangy (taky jsme ještě neviděli, že?). První dil nepřinesl vůbec nic převratného: Seznamka s ústřední dvojkou, pár pokusů o vtip, ale fakticky bylo úspěšně zakryto další směrování. Jistě, skepticky odhaduju vláček plný klišé, ale rád se nechám překvapit a doufám v svěží vánek. Plnohodnotný průměr ve všech ohledech. Edit po 4. epizodách: Za sebe nemůžu říct, že se jedná o takový průser, i když ke kvalitnímu výtvoru to má skutečně daleko. Sourozenecká dvojička (ano, onen náběh na incest je rušivý a nesoukrevnost není pro mě výmluva) mi nepřijde vůči divákovi empatická a tak záhadně je nejlepší postavou až konkurenční manga spisovatelka od vedle, která se zprvu tvářila jak nějvětší protiva (ach, ty tsundere charaktery). Příběh je tvarovaný ideálně pro lidi s mírným sklonem k pedofílii, s tím také žel souhlasím. Dávám tomu drobné naděje, ale k dropu to má hodně blízko. Edit po 5. epizodě: Ok, všechno zpátky, pochybnosti byly potvrzeny, tohle je fakt trapas. Není možné, aby 12tiletá holčička kreslila polonahotinky, byla fetišistkou do kalhotek a zamilovaná do svého bráchy. Takový kombo..uf..mizím. Drop. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tohle anime má hned několik problémů... Ano, je to komedie a člověk by tak neměl brát věci, které tady vidí tak úplně vážně, ale řekněme si upřímně, že jsou věci, které už jsou hodně přes čáru. S tím, že je to v podstatě o romantické lince mezi nevlastními sourozenci bych se asi ještě smířil, i když pořád je to pro mě nepochopitelné a nepředstavitelné a berlička, že nejsou "spříznění krví" mi k odstranění té divné pachuti příliš nepomáhá. Fakt, že hlavní hrdinka je tou nejpodivnější kombinací zakřiknuté a roztomilé dívky, která se bojí vylézt z vlastního pokoje a zároveň i perverzního nadrženého autora erotických obrázků, bych považoval spíš za hodně divný, než za jakkoli urážlivý. Co mě ale opravdu hodně štve je až neskutečně přehnaná sexualizace všech těch roztomilých děvčátek. Dobře, možná, že někoho tohle baví, ale jsou věty, které by se do úst dvanáctiletých dívek dávat prostě neměli a ty neustálé záběry a vilná kamera působili většinou hodně debilně... Vrcholem nevkusu je poslední díl, který už je z velké části opravdu jen pedofilní úchylárna, kterou jsem už ani já, i když fanoušek roztomilých věcí, nedokázal sledovat bez studu a znechucení. Takže i když to občas bylo roztomilé a říkal jsem si, že i přes všechny ty obrovské nedostatky, jistou nebezpečnost a zvrácenost se mi to nechce úplně strhat, musím nakonec uznat to, že tohle anime se obhájit příliš nedá... 2/10 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (1)

  • Na konci 11. epizody 1. série s názvem How the Two Met and Future Siblings prochází hlavní hrdina Masamune Akihabarou a míjí hlouček mladých lidí, kteří se baví o jeho práci. Nejedná se však o jen tak nějaké studenty, ale o postavy z anime Oreimo 2 (od r. 2010), které vytvořilo, stejně jako anime Eromanga-sensei, studio AIC Build. (EMIA)

Reklama

Reklama