Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Natsume yūjinchō roku je již šestým pokračováním seriálu Natsume yūjinchō a i zde se opět setkáváme s chlapcem jménem Takashi Natsume, jehož život ovlivňuje fakt, že již od malička vidí démony a že po své babičce Reiko zdědil jednu velmi cennou knihu. Opět se ponoříme do netradičního života mladého muže, který i přes svůj zvláštní dar dokázal najít mnoho přátel ve světě lidí i démonů. Po boku mu opět stojí démon v podobě věčně hladového a po saké toužícího kocoura, který chlapci i přes jisté výhrady bude při ruce během každého problému, který se objeví - a že problémy na sebe nenechávají v případě Natsumeho nikdy dlouho čekat... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I šestá kapitola Natsumeho knihy kamarádů je opět plná skvělých, zajímavých a příjemných příběhů. Styl se nezměnil, hudba je stále skvěle padnoucí a pořád je to ten jeden z těch skvělých balzámů na duši, co si člověk rád dopřeje před spaním, k snídani, nebo třeba i během horkého letního dne. 9/10 ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a Nacumeho príbeh pokračuje aj ďalej nemenný, nezmenený rovnako ako ako aj seriál s ním. Žiadne nové negatíva sa preto neobjavujú a aj všetky pozitíva zostávajú naďalej rovnako silné ako boli. Ukľudňujúci nadpriemer ako vždy. 11/11 – 75% ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá a poslední série Natsumeho knihy přátel na mě působila dojmem, že ty nejlepší nápady už byly vyplýtvány, a teď už se bohužel většinou jen recykluje. Opravdu zajímavá mi přišla pouze epizoda s tajemnými očišťovači kamenů, jinak tu zase máme různé bubáčiny a vztahovky, někdy výborně podané, jindy poněkud mdlé. Natsume také víc pomáhá Natorimu s jeho vymítačskou prací, ovšem v důsledku toho dojde k ohrožení jeho tajemství a zdá se, že si je už nebude moct ponechat pro sebe. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama