Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Natsume yūjinchō roku je již šestým pokračováním seriálu Natsume yūjinchō a i zde se opět setkáváme s chlapcem jménem Takashi Natsume, jehož život ovlivňuje fakt, že již od malička vidí démony a že po své babičce Reiko zdědil jednu velmi cennou knihu. Opět se ponoříme do netradičního života mladého muže, který i přes svůj zvláštní dar dokázal najít mnoho přátel ve světě lidí i démonů. Po boku mu opět stojí démon v podobě věčně hladového a po saké toužícího kocoura, který chlapci i přes jisté výhrady bude při ruce během každého problému, který se objeví - a že problémy na sebe nenechávají v případě Natsumeho nikdy dlouho čekat... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I šestá kapitola Natsumeho knihy kamarádů je opět plná skvělých, zajímavých a příjemných příběhů. Styl se nezměnil, hudba je stále skvěle padnoucí a pořád je to ten jeden z těch skvělých balzámů na duši, co si člověk rád dopřeje před spaním, k snídani, nebo třeba i během horkého letního dne. 9/10 ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá a poslední série Natsumeho knihy přátel na mě působila dojmem, že ty nejlepší nápady už byly vyplýtvány, a teď už se bohužel většinou jen recykluje. Opravdu zajímavá mi přišla pouze epizoda s tajemnými očišťovači kamenů, jinak tu zase máme různé bubáčiny a vztahovky, někdy výborně podané, jindy poněkud mdlé. Natsume také víc pomáhá Natorimu s jeho vymítačskou prací, ovšem v důsledku toho dojde k ohrožení jeho tajemství a zdá se, že si je už nebude moct ponechat pro sebe. ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a Nacumeho príbeh pokračuje aj ďalej nemenný, nezmenený rovnako ako ako aj seriál s ním. Žiadne nové negatíva sa preto neobjavujú a aj všetky pozitíva zostávajú naďalej rovnako silné ako boli. Ukľudňujúci nadpriemer ako vždy. 11/11 – 75% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama