Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnešní Chicago, město špinavé brutálními zločiny a prorostlé korupcí. Čtyři ozbrojení zločinci jsou policií nemilosrdně odpraveni při pokusu o loupež hodně velkého balíku peněz. Skoro nic po nich nezůstane, jen jejich vdovy, kterým zanechají hrozivé dluhy u hodně nepříjemných věřitelů. A právě tyto dluhy, vztek a zármutek náhle osamělé ženy spojí dohromady. Pochopí, že když potáhnou za jeden provaz, dokáží všechno. Promění se na velmi schopnou údernou jednotku rozhodnutou vzít své osudy do vlastních rukou. (CinemArt)

(více)

Recenze (276)

NeverEver 

všechny recenze uživatele

zeny sobe a s dvojitou zapletkou. Film balancuje na hrane. Na jedne strane akcni bijak na druhe politicko-socialni drama o tom, jak to maji lide tezke. Skoda, ze si autori nevybrali jedno nebo druhe. Z tohoto pohledu je trailer lepsi nez skutecny film. Tahne se, je plny momentu, ktere by se spis hodily do vymeny manzelek nez sem. Bere se prilis vazne. Odlehceni by mu urcite pomohlo. Proste sam film nevi cim chce byt...a i ja umit byt daleko vetsi mrcha nez nase vdovy... 2** a plus ve srovnani s Ocean‘s 8, docela propadak. ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré! Ale jak už zde někdo zmínil - možná by to bylo ještě lepší jako seriál, který by dal víc prostoru té spoustě zajímavých postav, které ho ve filmu nedostaly. Snad jen škoda obsazení Rodriguez, která tam je jak pěst na oko. ()

smartynaf 

všechny recenze uživatele

Tolik zajímavých herců a tak divný scénář.. První půlka super, druhá je tedy hodně na palici. A přitom tolik zajímavých herců... ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Film na mě působí spíše jako dobré drama, proto dávám menší hodnocení i když se tam najdou slušné akce, přesto pro mě pořád (koukatelné) drama. Navíc dámy mě moc nebraly a Neeson je tu spíš jen taková zajímavá atrakce a lákadlo pro jeho fandy, ale moc si ho neužijete. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Film bez tempa a bez poriadneho ťahúňa. Viola tu vyzerá akoby týždeň nespala, Neeson tu je v pár scénach, Farrellova politika je nudná a všetci čím viac sa snažia pôsobiť drsne, tým viac to prehrávajú. Čo na tom, že to chce vyzerať čo najrealistickejšie, keď som sa dvadsať minút pred koncom pýtal, kedy to už poriadne začne a ono nič. Ani ten samotný záťah na konci nebol ničím zaujímavý. Zvrat v deji a zopár kamerových excesov z toho automaticky nespravia dobrú kriminálku. Mám pocit, že McQueen netočí filmy pre širšie publikum, ale pre učitú cieľovku, a ja do nej zrejme nepatrím. ()

Dupac 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní žánrovka, která chce zároveň něco vypovědět o současné Americe (zkorumpovaní politici, držení zbraní a tak) a přihřát si feministicko-černošské consommé. Kupodivu to dost funguje, do tandemu ostřílených černých emancipovaných holek zapadá blonďatá dylina s tváří princezny Diany, Colin Farell se komunální sliz učí od Roberta Duvalla, což je castingové potěšení maximální, jen to "nečekané odhalení" kolem Liama Neesona nezapře svoji béčkovost. ()

Redyx1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl totálně zpackaný úlet.To že tam tvůrci tak trapně narvali kvůli etnickým kodexum divnou tmavou herečku (nemohu napsat přesně výraz)tak to zazdili.A celý film je total průser kdy 1 hodinu divák sleduje blbosti a potom začne sience fiction...trapný měl jsem svý peníze dát bezdomovci před kinem!!@ ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené kriminální-drama v ,jak v hlavních i vedlejších rolích. Tomu všemu dle mne vévodí hlavně VIola Davis. Skvělá režie,kamera i tá hudba byla moc fajn. Povedený krimi- thriller s dnešního Chicaga ! Sice to není film pro každého,ale já se bavil ! ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Dobře to začalo,potom jakýsi výlet do ženských srdcí a v poslední půlhodince se vše vrátilo do svižného tempa.očekával jsem tedy více. ()

Nataraja 

všechny recenze uživatele

Skoro geniální film. Drama pokryté akčními scénami, které mají diváka svést ke sledování něčeho co není pro příběh až tak podstatné. A mnoho lidí se nechalo svést a hodnotí film jako akční heist. Ten překryv je nejlepší režisérův tah. Herecké výkony naprosto božské. Viola Davis je další herecký chameleón jako Maryl Streep, na film s oběma herečkama bych se vyloženě těšil ;) ale všichni do jednoho, hrají naprosto bravůrně. Jak to tak vypadá, nejlepší feministi jsou chlapi ;) a Steve McQueen je jejich králem ;) ()

bedsore 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy mám rád. Ač předivo příběhových nitek se může zdát možná až přehršle zamotaný, Stevovi se jej daří rozmotávat bez okatých přešlapů, v tempu pozvolnějším, přesto bez hluchých míst a když se k tomu přidají vybroušený dialogy společně se zajímavou kamerou a střihem, filmový zážítek se řadí k těm vysoce nadprůměrným. ()

Sonjoe 

všechny recenze uživatele

cakal som paradne krimi, dostal som spraku kvalitnej nudy celkom. Niektore pasaze ci herecke role ani neviem na co tam boli. Bolo to pomerne velke sklamanie. ()

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Kate Winslet, Saoirse Ronan a milostné drama

Kate Winslet, Saoirse Ronan a milostné drama

18.12.2018

Nové romantické drama Ammonite režiséra Francise Leeho (Na konci světa) našlo hlavní herecké hvězdy. V milostném příběhu o dvou ženách odehrávajícím se ve 40. letech devatenáctého století si zahrají… (více)

Colin Farrell v nové gangsterce od Ritchieho

Colin Farrell v nové gangsterce od Ritchieho

01.12.2018

Herec Colin Farrell, který se v posledních letech objevil v impozantním sledu filmů jako Vdovy, Oklamaný, Zabití posvátného jelena nebo Humr, se čerstvě připojil k obsazení chystané gangsterky Toff… (více)

Režisér 12 let v řetězech chystá muzikál

Režisér 12 let v řetězech chystá muzikál

05.11.2018

Steve McQueen (12 let v řetězech) čerstvě dokončil zlodějský thriller Vdovy, který momentálně sbírá nadšené ohlasy kritiků, zároveň už si však oceňovaný tvůrce připravuje svůj další film. Režisér… (více)

Reklama

Reklama